Biker’s Club Otopeni a luat taurul de coarne

BUCURESTI - 1 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe 28 august, la Biker’s Club Otopeni a avut loc “Petrecerea Country”. Frumoasele cowgirls au avut grija ca toata lumea sa poarte palaria de cowboy primita la sosire (si nu era bine sa superi 10 fete nabadaioase, inarmate cu lasso-uri). Toata seara a fost un prilej de distractie pentru cei sositi la eveniment. Concursurile-surpriza au avut un mare succes, iar printre vedetele serii au fost micii si berea oferite din partea casei.

Petrecerea a debutat cu provocarea de a bea bere cu paiul in doi, apoi concurentii si-au testat flexibilitatea la concursul de limbo – concurs castigat de…fiti atenti…un barbat care a reusit sa-si unduiasca trupul pe sub sfoara aflata la doar 50 cm de la pamant. Dupa proba de mancat un hamburger, o placinta si de baut o bere contra cronometru, participantii au incercat piesa de rezistenta a serii: taurul mecanic. Cei care se mai tineau pe picioare dupa partida de “calarit”, si-au masurat apoi fortele la concursul de skandenberg. Petrecerea si dansul au continuat pana in zori. Pentru fotografii de la eveniment, va rugam sa accesati linkul: http://www.bikersclub.ro/petrecere.php?categ_id=30
Seria de evenimente dedicate in exclusivitate posesorilor si iubitorilor de motociclete va continua pana la sfarsitul acestui an, astfel: septembrie – Biker’s Movie Night Festival, un festival de film de scurt metraj amator cu si despre motoare; octombrie – Mister Moto.

Despre Agentia Palette

Situat pe DN1 la iesirea din Otopeni, Biker’s Club este kilometrul zero pe harta pasionatilor de motoare, care gasesc aici o atmosfera relaxata si un loc in care toti impartasesc aceleasi valori si pasiuni.
Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, o parcare sigura si mancare buna, sa-i tina la drum lung.


Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Telefon: 021 411 80 74
www.bikersclub.ro

ioanam@agentiapalette.ro