Fara Cravata evolueaza pentru companiile cu spirit de competitie

BUCURESTI - 15 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In 2008 comunitatea Fara Cravata se extinde ca urmare a eliminarii conditiei de a apartine unui anumit domeniu de business pentru a participa la evenimentele Fara Cravata. Noul an aduce mai multa interactiune si mai multa competitie!

Fara Cravata, singura instanta din Romania creata pentru a elogia conceptul de echipa si fairplay, opereaza schimbari importante in structura conceptului. Singurele lucruri care nu se vor schimba sunt distractia si competitia.
Fara Cravata va insemna in 2008 bowling, karting, speedball si laser tag. Fiecare companie, indiferent de domeniul de business sau alte coordonate, se va putea inscrie in competitia care se potriveste cel mai bine echipei sale. Anul acesta, companiile inscrise in evenimentele Fara Cravata vor avea libertatea de a aduce in cadrul evenimentelor materiale de marketing (mape, prezentari, pliante, brosuri samd) ale companiei pe care le reprezinta. De asemenea, vom facilita comunicarea intre cei care doresc sa isi faca publice datele de contact pentru restul participantilor la evenimentele Fara Cravata. La sfarsitul anului, companiile se vor intalni in cadrul unei petreceri show, in care castigatorii competitiilor Fara Cravata ne vor demonstra de ce merita sa fie Echipa Anului 2008. Probele vor fi cunoscute cu numai doua saptamani inainte de eveniment pentru a mari suspansul si miza titlului. Juriul va fi format din partenerii media ai Fara Cravata din 2008.
Deciziile pentru anul 2008 au vizat cresterea interactiunii intre participanti si nevoia companiilor de a disemina informatii despre activitatile derulate, mai ales intr-un context care favorizeaza comunicarea si networkingul.
Foarte curand vom putea anunta datele evenimentelor si debutul inscrierilor. Pana atunci, va rugam accesati www.faracravata.ro pentru a afla ce companii fac parte din comunitatea Fara Cravata, care sunt valorile noastre si ce evenimente s-au desfasurat pana in prezent.

Despre Agentia Palette

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising si organizeaza din 2005 evenimente informale pentru mediul business. Misiunea Fara Cravata este promovarea valorii conceptului de echipa in cadrul companiei, a fairplay-ului si sportivitatii in business.

Detalii la telefon 411.80.74
Inscrieri[at]faracravata[dot]ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-palette/fara-cravata-evolueaza-pentru-companiile-cu-spirit-de-competitie