LaserMaxx by Night – un concept neconventional de petrecere, marca LaserMaxx Romania

BUCURESTI - 23 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

LaserMaxx Romania organizeaza in mod periodic o petrecere dedicata pasionatilor si impatimitilor de laser tag. Participantii beneficiaza o noapte intreaga de distractie completa, costul biletului cuprinzand: laser tag nelimitat, jocurile din bar si o pizza de la Trenta Pizza, la alegere.

Aceasta are loc in timpul noptii iar accesul este permis pe baza biletului in valoare de 60 lei, achizitionat de la barul LaserMaxx. Petrecerea este organizata alternativ, atat in arena LaserMaxx AFI Palace Cotroceni cat si in arena LaserMaxx City Mall, la interval de 2 saptamani. Persoanele care doresc sa participe pot achizitiona biletele pana la data urmatorului eveniment – 5 martie, acestea putand fi livrate la cerere. De asemenea, LaserMaxx ofera posibilitatea organizarii unei petreceri LaserMaxx by Night proprie – conform regulamentului disponibil la arene. Calendarul urmatoarelor petreceri precum si informatii legate de organizarea propriei petreceri LaserMaxx by Night, sunt disponibile la urmatoarele numere de telefon: 0725.533.588 / 0740.222.809. Energia necesara pentru sustinerea unei nopti de distractie nelimitata este furnizata de partenerul petrecerii, Trenta Pizza – www.trentapizza.ro.

Trenta Pizza este compania ce ofera serviciul de livrare pizza la domiciliu sau la birou. Bucurestiul si zonele limitrofe acestuia reprezinta aria de livrare. Trenta Pizza are o vechime de 5 ani in piata de profil oferind servicii rapide de livrare pizza la domiciliu si produse de inalta calitate preparate dupa retete traditionale cu specific italian.

Despre Agentia Palette

Laser tag-ul este un joc indoor de tip combat,. Jucatorii au munitie nelimitata, scopul jucatorilor fiind acela de a obtine cel mai mare punctaj tintindu-si adversarii de mai multe ori de cat sunt tintiti. Poti juca laser tag la LaserMaxx in doua mall-uri bucurestene, in City Mall si in AFI Palace Cotroceni. Ambele arene pun la dispozitia jucatorilor arene de cate 1000 mp, 22 de echipamente de laser tag si un bar cu diferite jocuri pentru pauzele de laser tag.

Pentru mai multe informatii puteti accesa si www.lasermaxx.ro

Ioana Matache
PR Executive Agentia Palette
0726.999.993
ioanam@agentiapalette.ro

maxx@lasermaxx.ro