LaserMaxx Romania sarbatoreste 3 ani de activitate!

BUCURESTI - 9 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

LaserMaxx Romania, prima arena de laser tag din tara, implineste miercuri, 10 martie, 3 ani de activitate. O varsta care poate parea frageda, dar care cuprinde o experienta vasta in ceea ce priveste entertainmentului romanesc. 3 ani in care a a oferit experiente inedite, evenimente si promotii dedicate, toate serviciile LaserMaxx Romania fiind puse la dispozitie printr-un client service impecabil.

LaserMaxx Romania a deschis prima arena in bulevardul Titulescu, pe 10 martie 2007. In octombrie 2008, arena de laser tag a fost relocata in City Mall, iar in noiembrie 2009 s-a deschis o a doua arena in AFI Palace Cotroceni.
“Nu suntem la inceput, dar nu am atins potentialul maxim nici pe departe. Laser tag-ul este un business care se incadreaza intr-un segment de piata care nu este acoperit in totalitate: timp liber & entertainment. Mai avem cateva praguri de trecut pentru a considera laser tag-ul un business matur pe piata romaneasca. Am acumulat suficienta experienta in aceasta perioada pentru a duce mai departe rolul pe care ni l-am asumat cand am introdus jocul de laser tag publicului din Romania. Rolul de a explica si populariza un nou concept, de a educa publicul pentru un altfel de sistem de joc, de a crea un model de business.” declara Luminita Serban Managing Partner, LaserMaxx Romania.

Mai departe, LaserMaxx Romania va continua sa evolueze, sa ofere fanilor laser tag-ului noi suprize si sa imbunatateasca in permanenta serviciile oferite, adaptandu-se la cerintele publicului sau.

Despre Agentia Palette

Laser tag-ul este un joc indoor de tip combat,. Jucatorii au munitie nelimitata, scopul jucatorilor fiind acela de a obtine cel mai mare punctaj tintindu-si adversarii de mai multe ori de cat sunt tintiti. Poti juca laser tag la LaserMaxx in doua mall-uri bucurestene, in City Mall si in AFI Palace Cotroceni. Ambele arene pun la dispozitia jucatorilor arene de cate 1000 mp, 22 de echipamente de laser tag si un bar cu diferite jocuri pentru pauzele de laser tag.

Pentru mai multe informatii puteti accesa si www.lasermaxx.ro

Ioana Matache
PR Executive Agentia Palette
0726.999.993
ioanam@agentiapalette.ro


maxx@lasermaxx.ro