Specialistii din resurse umane sunt asteptati la Fara Cravata HR Party

BUCURESTI - 8 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In luna noiembrie va avea loc la LaserMaxx Romania a doua editie Fara Cravata HR Party.
Reuniunea specialistilor din resurse umane se petrece intr-o atmosfera puternic informala insa dezbaterea trateaza un subiect fierbinte: angajatul – individualitatea sau resursa?

Evenimentul se adreseaza exclusiv expertilor din domeniul resurselor umane, atat din cadrul companiilor client cat si din cadrul firmelor de profil. Firmele de resurse umane sunt invitate sa onoreze evenimentul insotite de reprezentanti din partea clientilor (reprezentantii trebuie de asemenea sa apartina departamentului HR).
Fara Cravata a demarat inscrierile pentru a doua editie. Evenimentul va avea loc joi, 19 noiembrie 2009, de la ora 15.30 la LaserMaxx Romania (www.lasermaxx.ro). Participarea este gratuita iar intrarea se face in baza listei de invitati si a unei carti de vizita. Va rugam sa va anuntati prezenta la inscrieri@faracravata.ro pana la data de 18 noiembrie 2009.
De asemenea, in cadrul unei tombole, invitatii sunt premiati atat spre bucuria lor cat mai ales spre bucuria colegilor din firma. Premii oferite sunt: o petrecere pentru 100 de persoane la LaserMaxx Romania (detalii complete pe www.faracravata.ro sau la 0371 088 808.) si vouchere de OnSite Chair Massage de la Max Relax (masaj la birou pentru angajati). Castigatorul petrecerii oferite in cadrul editiei trecute : Media Sat prin directorul de resurse umane, Marina Trusca.
In luna iulie 2009 Fara Cravata HR Party a reunit experti din resurse umane din companii multinationale, locale si companii specializate in diferite zone ale resurselor umane. Astfel, mediul de business in care activeaza fiecare companie reprezentata si-a pus accentul foarte puternic asupra dezbaterii, punctele de vedere prezentate fiind foarte diferite si ofertante.

Despre Agentia Palette

Fara Cravata – un proiect Agentia Palette – reprezinta instanta care promoveaza spiritul de echipa si fair play-ul prin intermediul unor competitii sportive adresate exclusiv companiilor. In decursul celor 4 ani de existenta, Fara Cravata a reusit sa integreze in cadrul comunitatii companiilor care adera la aceleasi valori, companii cu prestigiu international si companii locale, care promoveaza acelasi mesaj: deschidere, dinamism si competivitate. www.faracravata.ro

LaserMaxx Romania este disponibil in City Mall si in curand si in AFI Palace Cotroceni, punand la dispozitia clientilor sai un spatiu de distractie uimitor. Arena de laser tag ofera cele mai neasteptate senzatii celor care isi doresc o doza concentrata de energie iar jocurile din barul LaserMaxx mentin ritmul alert – hockey table, fusbal, darts, Nintendo Wii. Laser tag-ul este un joc real de tip combat, indoor, cu munitie bazata pe laser, scopul fiind de a realiza un punctaj cat mai mare. Jocul se desfasoara intr-un spatiu cu labirinturi si obstacole, pe ritmul muzicii, inconjurat de fum. www.lasermaxx.ro

Max-Relax este cea mai profesionista companie din Romania in industria relaxarii, specializata pe oferirea de servicii de masaj la birou (On-Site Chair Massage).Max-Relax se adreseaza companiilor care isi doresc sa promoveze un mediu de lucru sanatos si lipsit de stres. www.maxrelax.ro.


Ioana Matache
Project Manager
mobil 0723.098.455 / 0726.999.993
www.faracravata.ro

ioanam@agentiapalette.ro