Vine weekend-ul. LaserMaxx iti ofera laser tag cu 5 RON la Entertainment Arena

BUCURESTI - 14 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 13 – 16 septembrie LaserMaxx este prezent la Entertainment Arena, unde ofera pentru bucuresteni cu pofta de joaca un super pret promotional de 5 RON.

Laser tag-ul este un joc hi tech indoor de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar insa munitia clasica este inlocuita de laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Timp de 12 minute esti invaluit in fum, muzica si lumini intr-o atmosfera ca de film SF. Laser tag-ul este un joc de strategie, de echipa si simuleaza lupta cu arme intr-o sala special amenajata. Bilele de plastic sau de cauciuc sunt inlocuite cu laseri. Jucatorii poarta veste cu senzori care recunosc semnalul laserului. Un joc dureaza 12 minute, timp in care participantii trebuie sa isi loveasca de cat mai multe ori adversarii si sa fie loviti de cat mai putine ori. Laser tag-ul este un joc care prin natura lui nu expune jucatorii la niciun risc de aceea varsta de adresabilitate a jocului este foarte extinsa, de la 14 ani pana la 60.
Daca nu ai apucat sa joci pana acum laser tag, LaserMaxx Romania te ajuta sa joci mult si bine cu bani putini. Nu ai voie sa ratezi ocazia mai ales ca expozitia are loc la Sala Polivalenta, loc pe care nu ai cum sa nu il cunosti...
Timp de 4 zile echipamentul va fi prezent la o expozitie a tehnologiei si a divertismentului, un loc in care laser tag-ul se integreaza armonios in peisaj. Iubitorii de jocuri virtuale vor avea sansa de a isi traspune fanteziile in realitate jucand laser tag, imediat dupa incheierea jocurilor.
Entertainemnt Arena este o expozitie a jocurilor video, a jocurilor de casino, a fanteziei si a culorii. Ultimele aparitii din tehnologia distractiei te vor ului chiar daca nu esti un impatimit al acesteia.

Despre Agentia Palette

Pentru mai multe detalii despre jocul de laser tag si despre LaserMaxx Romania presa este rugata sa ne contacteze telefonic la 411 80 74.
Alte detalii sunt in plus. Vino sa joci laser tag si sa vezi o multime de alte lucruri interesante in cadrul expozitiei!

Pentru detalii despre laser tag si LaserMaxx Romania acceseaza www.lasermaxx.ro iar pentru detalii despre expozitie acceseaza www.earena.ro
maxx[at]lasermaxx[punct]ro