Lumanarile lucrate manual intra in spatiul virtual pe www.dedalusart.ro

Cluj-Napoca - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Lumanarile sunt mici numere de dresura incremenite. Sunt capabile de o admirabila magie alba, care isi pune sigiliul de ceara pe momentele de relaxare. Si sunt prezente pe site intr-o varietate de tehnici, forme si culori care le transforma in adevarate opere de arta. E suficient sa le aprinzi pentru a se pune singure in lumina.

Dedalus Art si-a dorit un site de prezentare a produselor care sa fie versatil din punct de vedere tehnic. Si asta pentru ca lumanarile lucrate manual sunt, practic, unicate, pentru ca apar mereu modele noi, care trebuie prezentate. De aceea am oferit clientului solutia realizarii unui website dinamic.

Aceasta solutie permite clientului administrarea continutului site-ului prin intermediul unor formulare on-line simple, logice, create special pentru acest proiect. Este o solutie adaptata, care confera autonomie deplina: echipa Dedalus Art controleaza actualizarea site-ului si o poate realiza foarte simplu, de oriunde exista o conexiune la internet, fara a fi nevoita sa apeleze la noi pentru a publica informatii noi.

Pe langa aspectele tehnice, Dedalus Art a cerut un site cu aspect grafic aerisit, care sa permita iesirea pe scena a vedetelor de ceara - lumanarile lucrate manual, precum si a celorlalte pachete de decoratiuni pe care le ofera.

Prin site-ul www.dedalusart.ro, Dedalus isi cauta noi clienti cu lumanarea.

Despre Agentura

Agentura Creative Services este o agenţie specializată în creaţie publicitară, elaborare de strategii de promovare şi consultanţă de marketing. Ne implicăm în procesul de comunicare a clienţilor de la faza de elaborare a conceptelor de campanii şi până la supravegherea producţiei diferitelor materiale publicitare. Printre clienţii noştri se numără firme ca Match Point, Kludi, Poligrupo, Carion, Thermopan, Perpetuum (Cluj-Napoca), Macon SA şi Point Paper (Deva), Florsystem Sport şi Espadrille (Bistriţa), NNG Prodconstruct, Personna si Gipo (Bucureşti).

Dana Bodarnea
Managing Partner

0721.256.756
dana@agentura.ro