AGER Solutions – lider in solutii Microsoft Dynamics NAV

BUCURESTI - 30 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ca urmare a performantelor realizate in perioada iulie-decembrie 2006, AGER Solutions obtine locul I in topul firmelor implementatoare de solutii de business Microsoft Dynamics NAV.

Pentru AGER Solutions, perioada iulie – decembrie 2006 a adus o crestere importanta a cifrei de afaceri, a numarului de clienti si a volumului serviciilor pe directia Microsoft Dynamics NAV: 8 noi clienti au ales serviciile AGER Solutions. In ce priveste verticalele industriale, acestia provin din cateva domenii foarte active: productie, distributie, utilitati, industria tipografica. Noii clienti ai AGER Solutions au evaluat experienta si referintele companiei si, ca un semn de maturitate in evaluarea optiunilor, au inteles ca un partener cu istoric de 100% reusita in implementarea solutiilor Microsoft Dynamics NAV este exact ceea ce isi doresc.

Pentru a doua oara in decursul ultimilor doi ani, AGER Solutions obtine rezultate exceptionale care plaseaza compania pe locul intai in sistemul de parteneri de implementare Microsoft Dynamics din Romania.

Din punctul de vedere al strategiei de business AGER Solutions, compania a marcat la randul sau o noua etapa in activitatea derulata in domeniul Microsoft Dynamics NAV. Se poate vorbi despre o asezare si o maturizare a ofertei AGER Solutions in zona serviciilor premium pentru clienti cu nevoi complexe si in crestere.
Succesul AGER Solutions a fost rezultatul unei strategii active centrate pe nevoile beneficiarilor. In acest sens se inscriu noile parteneriate semnate cu lideri mondiali in solutii verticale, dar si activitatea intensa si dedicata in directia Microsoft Dynamics NAV.
Concret, este vorba despre parteneriatul cu Tectura – cel mai mare partener global Microsoft Dynamics NAV (pentru solutia dedicata companiilor din productia de proces - Tectura Process Manufacturing) si de cel cu NovaVision (pentru solutia dedicata industriei printing - PrintVis).
In mod similar, in intampinarea nevoilor clientilor AGER Solutions vine si activitatea de dezvoltare a propriilor aplicatii de tip add-on pe platforma Microsoft Dynamics NAV sau de integrare a solutiilor Microsoft Dynamics NAV cu alte solutii din portofoliul companiei (Profit Salarii) sau cu solutii foarte specifice furnizate de terti, cum ar fi solutiile din categoria SFA.

La randul lor, reprezentantii Microsoft Romania au evaluat in mod pozitiv realizarea AGER Solutions care a dus la cresterea in ansamblu a afacerii Microsoft Dynamics NAV in Romania:

“Rezultatele foarte bune au fost posibile ca urmare a unei abordari mature a segmentului de piata, a concentrarii eforturilor pe oferirea unui suport de implementare optimizat si a unui management de proiect bine structurat, reusind sa incheie astfel cele mai multe contracte noi in aceasta perioada.”, apreciaza Dan Vasile - Microsoft Dynamics Partner Marketing, Microsoft Romania

Pentru referinte, vizitati:

www.microsoft.com/romania/dynamics/stiri.mspx
www.ager-solutions.ro

Despre AGER Solutions

AGER Solutions este companie dezvoltatoare si integratoare de solutii software pentru administrarea afacerilor, parte a grupului AGER. Misiunea noastra este sa construim solutii software puternice dedicate partenerilor nostri. Toate solutiile noastre se bazeaza pe tehnologiile Microsoft. In portofoliul de solutii AGER Solutions se regasesc solutiile de tip ERP Microsoft Dynamics NAV si Profit - marca inregistrata AGER Solutions.
La sfarsitul anului 2006, pentru a doua oara in decursul ultimilor doi ani, AGER Solutions obtine rezultate care plaseaza compania pe locul intai in sistemul de parteneri de implementare Microsoft Dynamics din Romania.
Printre beneficiarii sistemelor informatice dezvoltate de AGER Solutions se numara companii importante precum: Den Braven, Guzu Chim, Gallaher Romania, Hilti Romania, ICB Group(companiile Granddis si Suntory), Nexans, TVR, Tonerfill, Sover Romania, Gallaher Romania Distribution, Omniasig Asigurari de Viata, Marsh, KD, BT Asigurari, Aerotravel, Intersofex, Hoedlmayr-Lazar, Cargus International, Einhell, WIROM Gas, WIEE.

Despre Microsoft Dynamics NAV

In prezent exista peste 1 milion de utilizatori ai solutiei de tip ERP Microsoft Dynamics NAV, in peste 50.000 de companii beneficiare din intreaga lume.
Microsoft Dynamics NAV este dedicata companiilor mijlocii si in crestere, filialelor companiilor multinationale, cu o pozitie importanta pe piata, care doresc sa preia controlul si sa-si sporeasca avantajele competitive. A fost proiectata inca de la inceput pentru nevoile acestor categorii de companii, ceea ce ii ofera un puternica pozitie in competitia cu alte solutii existente.
Datorita facilitatilor pe care le ofera, de la Management Financiar, SCM, CRM, e-business si pana la optiunile de interogare si raportare, Microsoft Dynamics NAV este solutia complexa care ofera in permanenta date critice referitoare la starea actuala a activitatii oricarei companii, permite identificarea factorilor de succes si realizarea previziunilor.

Maria Cirlan
office@ager-solutions.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager-solutions/ager-solutions-lider-in-solutii-microsoft-dynamics-nav