Filiala AGER Cluj – Napoca s-a mutat intr-un sediu nou

BUCURESTI - 29 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Ne-am mutat in casa noua!

Din luna mai, ne intampinam partenerii intr-un nou sediu situat la numai cateva minute de centrul orasului, intr-o zona comerciala in plina dezvoltare.

Filiala AGER Cluj – Napoca s-a mutat intr-un sediu nou

Noul nostru sediu este o cladire clasica care pastreaza stilul traditional al orasului anilor ‘40-’50 pe care il mai poti gasi azi doar in centrul istoric al orasului. Am dorit sa cream aici un mediu de business modern si prietenos la nivelul standardelor actuale, cu toate facilitatile unui centru de business functional si primitor: receptie pentru primirea vizitatorilor, birouri, showroom, spatii de depozitare, arhiva, service, parcare pentru parteneri si o mica gradina in curtea interioara.

Showroom. Prezentam si le oferim partenerilor nostri posibilitatea de a testa produsele de top din portofoliul AGER intr-o gama noua si variata de echipamente si accesorii pentru computer. Showroomul AGER este organizat pe branduri si utilitati, principalele sectiuni fiind reprezentate de brandurile: AGER, ROLINE si NEC.

Centru de service. Putem raspunde cu promptitudine la problemele si solicitarile partenerilor nostri prin centrul de service dotat la standarde internationale si acreditat de NEC CI.

Depozite. Dispunem acum de un spatiu generos pentru depozitare ceea ce ne permite sa imbunatatim procesul de vanzare si sa asiguram produsele direct din stoc.

Parcare. Din respect pentru partenerii nostri, am amenajat in curtea interioara spatii de parcare.

Gradina. Si tot pentru partenerii nostri, avem acum o mica gradina, superba in lunile de vara, si ideala pentru un business relaxant si deschis.


Va asteptam!


Echipa AGER Cluj-Napoca

Despre AGER BUSINESS TECH

Despre AGER

Domeniul principal de activitate este tehnologia informatiei, AGER fiind unul dintre principalii dezvoltatori si distribuitori de sisteme, componente si solutii informatice integrate din Romania.
AGER isi concentreaza eforturile in directia dezvoltarii unor produse performante si cu un raport calitate/pret exceptional, care sa raspunda cel mai bine exigentelor beneficiarilor sai.
Ca parte a politicii sale, AGER dezvolta permanent parteneriate strategice cu companii internationale, printre care: Microsoft, NEC CI, Novell, Compaq, Benq, Rotronic etc. care asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive la nivel international.
Orientarea continua catre client au determinat conceperea unor oferte specifice fiecarui segment de piata, diferentierea mergand pana la crearea unor solutii complet individualizate. Eforturile AGER se concentreaza astazi in principal pe dezvoltarea si implementarea solutiilor integrate pentru afaceri care incorporeaza ultimele realizari in domeniile hardware, software si servicii IT&C.
Produsele si serviciile AGER respecta standardele de performanta si calitate, fiind certificate ISO 9001: 2001

Mai multe detalii la:
www.ager.ro, www.roline-net.ro
Strada Traian nr. 49
Cluj-Napoca
Telefon: 0264-410.502

office@ager.ro;