Launch AGORA ART GALLERY online art shop

BUCURESTI - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

AGORA ART GALLERY iti prezinta o serie de tineri artisti profesionisti, cu invitatia de a-i cunoaste mai bine si oferindu-va posibilitatea de a cumpara lucrari de arta.

Poti oferi un cadou ales cu mare grija chiar de tine, creand astfel un moment memorabil.
Daca iti place pictura stii bine ca o poti alege dupa dimensiune, culori, tema dar mai ales dupa puterea de a fascina.

Astazi opera de arta este prezenta din ce in ce mai des in viziunea arhitectilor si decoratorilor de interioare, ei stiind cu mare rafinament, sa completeze un spatiu de locuit cu un tablou potrivit, cu o sculptura originala, cu un panou decorativ sau un obiect de design. Pictura Mariei Bordeanu ar putea completa cu succes un spatiu cu o arhitectura eleganta, iar lucrarile Anei Asavei sunt martori de zi cu zi ai vietii unei persoane tinere si nonconformiste. Pictura Madalinei Enache, spre exemplu, ne poarta cu gandul spre lumea recuperata a copilariei, acel taram minunat al viselor si jocurilor frumos colorate.

Pictura ne ajuta sa acceptam ideea ca, dincolo de bucuriile de zi cu zi exista multe bucurii nepatrunse inca. Desi rama tabloului poate parea la prima vedere o granita, imaginea ne calauzeste departe, ne deschide usi catre taramuri nebanuite, aflate dincolo de asteptari.

Liniile sinuoase sau angulare, culorile aprinse sau tacute, ritmurile sacadate sau simplitatea plina de sens a unei suprafete, forme suave sau puternice, sunt personaje ale unui fascinant spectacol vizual. Si peste toate acestea, artistul pune semnatura talentului sau si imprima imaginii rezultate un suflu ireal si fascinant.

Iubim pictura si o dorim langa noi, ca pe un bun prieten, un sfatuitor in momentele noastre speciale, un dar de nepretuit, o lectie de dragoste.

Despre Agora Art Studio Grup

galerie online - pictura contemporana

http://www.agorastudio.ro/agora-art-gallery.html
0751883213