Sedinte de Initiere in Design-ul Ambiental

BUCURESTI - 19 iunie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Agora Art Studio lanseaza invitatia de a urma Sedintele de Initiere in Design-ul Ambiental tuturor celor care au ca pasiune amenajarea spatiului in care locuiesc, celor pentru care a trai cu stil este o necesitate.

'Sedintele noastre reprezinta o calatorie in lumea fascinantata a celor mai frumoase interioare, a celor mai celebri arhitecti, decoratori si designeri de mobilier, o lume in care creatorul devine „sculptor al volumelor, pictor al culorii, muzician pentru armonie si filozof pentru masura”.

Cunostintele teoretice prezentate atractiv, vor fi completate cu ore de workshop, cu scopul de a releva o imagine cat mai clara a ambientului, ca factor pozitiv in dezvoltarea personalitatii si de o mare eficienta din punctul de vedere al nevoii de informatie, oferind astfel posibilitatea celor mai avantajoase alegeri.

Definitia data de G.Scott creatiei arhitecturale completeaza acest demers:
„Chiar si dintr-un punct de vedere utilitar spatiul este in mod logic finalitatea noastra; a delimita un spatiu este scopul lui a construi – atunci cand construim nu facem altceva decat a lua o anume cantitate de spatiu pe care o inchidem si o protejam - si intreaga arhitectura izvoraste din aceasta necesitate.”
Indrumator sedinte - Dr. Arh. Stefania Victoria Ruse

Program:
perioada 30 septembrie - 16 decembrie 2008
in fiecare marti, orele 17:00 - 19:00, 12 sedinte
Inscrieri din timp. Locuri limitate

Despre Agora Art Studio Grup

Agora Art Studio are invitati importanti din sfera culturala. Sedintele de creatie au indrumatori de specialitate cu o vasta experienta in domeniu. Spatiul studioului se poate vedea pe site.
0751883213 Alina Rizea