Prins – castigator al premiului pentru sistemul LiquiMax Direct

BUCURESTI - 3 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Tehnologie

La Gas Show 2012 – Prins Alternative Fuel Systems a primit premiul de Cel mai bun Produs pentru noul produs Direct LiquiMax (injectie lichida de gaz) la categoria sisteme auto GPL / CNG.

Prins

Prins

„Suntem foarte mandri de castigarea acestui premiu, pentru produsul nostru innovator, deoarece demonstreaza angajamentul nostru fata de piata si industria GPL / CNG” , spune Angelique Berden, Marketing Manager, Prins.

 

Cu cele mai recente evolutii ale masinilor cu  motoare pe benzina folosind noul sistem de injectie directa de combustibil, noile inovatii sunt necesare pentru a beneficia de costul mic de carburant GPL si de a reduce emisiile, precum CO2. Prins a dezvoltat sistemul Direct LiquiMax pentru utilizatori, fara a pierde din manevrabiliate sau perfomantele masinii, permitandu-va astfel pornirea direct pe GPL.

 

Prins Alternative Fuel Systems este lider modial privind sistemele alternative de combustibil de peste 25 de ani, dobandit o reputatie excelenta privind furnizare pieselor sale. In colaborare cu Keihin Corporation din Japona, unul dintre producatorii de cele mai importante sisteme de combustil OEM, Prins  dezvoltand un sistem de inalta precizie pentru injectie secventiala (sistemul VSI) care este potrivit atat pentru gaz petrolier lichefiat (GPL) cat si pentru gaz natural comprimat (CNG)

 

Prins lucreza indeaproape cu clientii la nivel modial, pentru a se asigura ca sistemele si componentele lucreaza perfect cu cele mai noi tehnologii auto, furnizand cea mai buna solutie pentru mono-combustibil si bi-combustibil.

Toate componentele sunt testate la nivel international si respecta reglementarile europene EU – R67-01/R110/R115, si reglemaentarile EPA, toate componentele se bazeaza pe teste 100% inainte de livrare.

 

Prins este un furnizor global de sisteme alternative de combustibil si componente pentru industria auto, si a stabilit canale de distributie in peste 50 de tari. O vasta retea de de profesionisti este disponibila pentru a oferi clientului informatii dupa vanzare si asistenta tehnica.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilorde catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 25 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 280 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.