HOLISUN ofera gratuit AIDA CRM timp de 100 de zile pentru sustinere mediului de afaceri din Romania

Baia Mare - 13 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Holisun vine în sprijinul antreprenorilor români cu 100 de zile de AIDA CRM.

Plănuieşte, organizează, ţine totul sub control. Solicită o licenta AIDA chiar AZI şi îţi vei pune afacerea pe pilot automat !

AIDA CRM

" Holisun vine în sprijinul antreprenorilor români cu 100 de zile de AIDA oferite GRATUIT! Plănuieşte, organizează, ţine totul sub control! Solicită o licenta AIDA chiar AZI şi îţi vei pune afacerea pe pilot automat!"

Prof. Univ. Dr. Ing. - Fondator Holisun

La începutul anului cea mai mare parte dintre noi nici nu știau de existența virusului SARS-CoV-2.

Majoritatea nu ne-am fi putut închipui că în 4 luni de la apariția noii tulpini de Coronavirus s-ar putea ajunge la peste 1 milion de persoane infectate în toată lumea și la măsurile de distanțare socială fără precedent pe care le aplicăm astăzi cu toţii.

Vestea bună este că vom supraviețui acestei pandemii și recesiunii care va urma, însă cu nenumărate victime umane si companii care își vor schimba radical planurile de business sau vor dispărea cu o viteza ameţitoare.

Aceasta pandemie va schimba radical mediul de business din toata lumea, iar afacerea ta este si ea in pericol, asa ca va trebui sa ai în vedere următoarele premise de supraviețuire in lunile care urmează:

• Recomandarea autorităților de distanțare socială, inchiderea centrelor comerciale, a sectorului HoReCa va duce la o migrare masiva a companiilor in E-Commerce precum si la o creștere accelerată a angajatilor disponibilizati.

• Munca de acasa precum si mutarea intalnirilor cu clienții in online aduce schimbări majore in planurile de afaceri din majoritatea companiilor din Romania.

• Reducerea timpilor de deservire a clienților la maxim 15 minute sau/si 100% interacțiunea online vor deveni prioritatea nr. 1.

"Holisun vine în sprijinul antreprenorilor români cu 100 de zile de AIDA oferite GRATUIT! Plănuieşte, organizează, ţine totul sub control! Solicită o licenta AIDA chiar AZI şi îţi vei pune afacerea pe pilot automat!" Prof. Univ. Dr. Ing. - Fondator Holisun

Nevoia de a oferi servicii mai bune şi mai competitive pe o piaţă dinamică este constantă. Gestionarea problemelor care apar zilnic într-o firmă nu este uşoară, dar poţi să-ţi pui afacerea pe „pilot automat” cu AIDA de la Holisun.

Mai mult decât un CRM clasic, AIDA te ajută să te transformi într-un lider, să-ţi creşti afacerea, să oferi servicii îmbunătăţite clienţilor tăi, dar în acelaşi timp să-ţi reduci costurile.

După 3 ani de cercetare, Divizia R&D de la Holisun a pus la punct AIDA, programul 100% românesc, 103% automatizat.

AIDA (Ajutăm, Inovăm, Dezvoltăm, Adaptăm) este exact ce ai nevoie! Este interfaţa perfectă, prietenoasă şi eficientă care impune noi standarde de business.

Echipe diferite, programe diferite şi sarcini dintre cele mai diverse? Cheia pentru toate acestea este FLEXIBILITATEA.

Cu AIDA by HOLISUN poţi gestiona eficient orice proces şi vei avea o trasabilitate de 100% indiferent de domeniul în care activezi. AIDA suplinește cu succes numeroase sarcini și are mereu răspunsurile pregătite, indiferent dacă este vorba despre un raport privind timpul facturat, termene sau activități, livrări, stocuri de materiale sau programări.

Mai multe detalii despre celalalte solutii oferite in conditii speciale pentru antreprenorii romani in perioada pandemiei COVID-19 puteti gasi AICI.

Despre AIDA CRM

„AIDA CRM este cel mai complex produs dezvoltat de Holisun in cei aproape 20 de ani de excelență internațională in R&D, noi având expertiză vastă nu doar în ceea ce înseamnă automatizarea business-urilor dar și în securitatea aeroportuară, domeniul medical, agricultură, realitatea augmentativă , sectorul public și industry 4.0.

AIDA este un soft unic in ceea ce priveste automatizarile de business si un partener de incredere pentru afacerea ta." Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei - Fondator Holisun

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aida-crm/holisun-ofera-gratuit-aida-crm-timp-de-100-de-zile-pentru-sustinere-mediului-de-afaceri-din-romania