Brandul GRID a deschis al 7-lea magazin în Promenada Mall Sibiu

Sibiu - 19 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Retailerul de articole sportive GRID a deschis primul magazin din Sibiu, în Promenada Mall, la etajul 1.

GRID Sibiu

GRID Sibiu

Retailerul de articole sportive GRID a deschis primul magazin din Sibiu, în Promenada Mall, la etajul 1, unde iubitorii modei urbane au la dispoziție o mulțime de articole vestimentare ideale pentru un look street style care să atragă toate privirile.

Cu această ocazie, sibienii sunt așteptați în universul articolelor sportive de unde vor putea achiziționa produse de cea mai bună calitate de la branduri de renume internațional precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger.

Ne bucurăm nespus de mult pentru deschiderea celui de-al 7-lea magazin GRID într-unul dintre cele mai importante orașe ale României, care, în ultima perioadă, a avut parte de o dezvoltare fulminantă. Sibienii sunt invitați în noul magazin GRID din Promenada Mall, de la etajul 1, de unde își pot achiziționa produse vestimentare în linie cu noile tendințe, care satisfac până și cele mai exigente gusturi. Noul magazin găzduiește o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte dedicate iubitorilor modei urbane și ai sportului, astfel că oricine îi va călca pragul va găsi întotdeauna un produs cool cu care să își înnoiască garderoba, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Toți cei care au o pasiune pentru sneakerși și încălțăminte sport vor fi bucuroși să descopere în magazin modele ușoare și confortabile pentru toate tipurile de activități zilnice. Designul produselor este unul actual, urmărind noile tendințe în materie de fashion , acestea aducând un aer fresh și cool la fiecare purtare. De asemenea, durabilitatea produselor, dar și calitatea acestora sunt elemente definitorii pentru un outfit trendy marca GRID.