Primera a castigat premiul Designers Guild 2014

BUCURESTI - 19 iunie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Primera , concept store-ul de decoratiuni interioare premium din orasul Cluj – Napoca a castigat pentru al doilea an, consecutiv, premiul Designers Guild 2014 pentru cel mai bun display - decor.

Primera a castigat premiul  Designers Guild 2014

In fiecare an, Designers Guild organizeaza un concurs pe tari cu toti distribuitorii de produse Designers Guild (textile decorative si tapet). Mecanica concursului consta in: distribuitorii trebuie sa trimita pana la data de 31 martie 2014 cat mai multe variante de set-up-uri sub forma de imagini in care sa se foloseasca produse Designers Guild, din colectia primavara-vara 2014, si cat mai multe item-uri (accesorii, mobilier, tapet, draperii). Castigatorul este selectat de catre designerii Designers Guild si anuntat in luna iunie 2014, premiul constand in acordarea unei reduceri semnificative la urmatoarele comenzi de produse din partea distribuitorului.

Primera a folosit in display-urile participante trei directii: prima avand la baza culoarea neagra care permite ajustarea cu culori indraznete pentru un efect fara varsta al decorului; in a doua directie s-a folosit cu precadere culoarea albastra pentru un spatiu insufletit si elegant; iar pentru a treia directie s-a creat un spatiu cald, cu tapet floral si parfumuri de camera. Designerii Designers Guild au apreciat toate variantele si au desemnat firma clujeana Primera, ca fiind castigatoare pe Romania.

Primera este un concept store de decoratiuni interioare premium lansat in 2005, in orasul Cluj - Napoca, de catre decoratoarele Genoveva Hossu si Ioana Mezei . Echipa Primera ofera servicii de consultanta pentru amenajari interioare, servicii complete de decorare a ferestrelor (masuratori, alegere textile, confectionare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vanzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitate de personalizare a tapiteriei. Clientii pot alege din peste 10.000 de mostre de textile si colectii, care se pot aduce la comanda. Colectiile apartin unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne & Little etc. De asemenea, Primera este si singurul reprezentant Ralph Lauren Home in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aida-gabor/primera-a-castigat-premiul-designers-guild-2014