Various Brands a deschis un nou magazin în Shopping City Buzău

Buzau - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Various Brands , retailerul național cu articole sport , a deschis cel de-al 19-lea magazin pe data de 9 august 2019, în Shopping City Buzău.

Magazin Various Brands în Shopping City Buzău

Magazin Various Brands în Shopping City Buzău

Iubitorii de mișcare și activități sportive se pot răsfăța cu o selecție impresionantă de itemuri sport de la branduri renumite din domeniu, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse și multe altele.

Suntem foarte încântați să deschidem un nou magazin în centrul comercial proaspăt modernizat Shopping City Buzău. Cercetând piața din Buzău, am observat afinitatea locuitorilor pentru branduri sport renumite și produse de calitate. Deschiderea noului magazin Various Brands a venit și ca răspuns la preferințele oamenilor, a declarat co-ownerul Bogdan Nania.

Pasionații modei street style cu influențe sporty și, mai ales, iubitorii sneakerșilor de orice fel sunt așteptați într-un nou magazin pregătit special pentru nevoile și pasiunile lor în materie de fashion. Mai mult, multi-brandul cu articole sport încurajează un stil de viață activ și crearea de experiențe sportive memorabile, așă că fanii sportului practicat de performanță sau de plăcere se pot bucura de cele mai bune echipamente, indiferent de activitățile sportive alese.

Ne bucurăm că putem satisface plăcerea pentru sport și un stil de viață sănătos a locuitorilor din Buzău. Deși avem și shop online, cred cu tarie că magazinele din zona offline încă au potential în România, mai ales în sfera pantofilor, unde aspectul trebuie completat de confortul și alegerea mărimii potrivite. Experiența de shopping în magazin poate fi mai plăcută!, a completat co-ownerul Nicolae Popa.

Produsele disponibile în noul magazin din Buzău sunt selectate în funcție de trendurile actuale și, desigur, după preferințele publicului. De la sneakerși cu iz urban și itemuri sporty confortabile, până la pantofii special concepuți pentru a atinge cele mai bune rezultate în sport, toate poartă garanția calității unor articole originale ale marilor branduri.

În magazinul Various Brands din Shopping City Buzău, cei care iubesc să facă mișcare sau doar preferă ținutele comode pot alege dintr-o multitudine de modele, dedicate întregii familii.