O zi intr-o companie la „ One Step Forward”

BUCURESTI - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

AIESEC Bucuresti invita studentii sa faca primul pas in cariera lor, prin intermediul proiectului „One Step Forward”. In perioada 16-17 Aprilie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, reprezentanti ai unor companii de renume precum InBev, Danone, Elmec, BDO Conti, ING , Brennan ii vor introduce pe studentii bucuresteni in realitatea mediului business autohton. In vederea aprofundarii cunostintelor cu privire la arta negocierii, branding si leadership, acumulate in prima parte a evenimentului, in zilele de 19 si 20 Aprilie studentii vor beneficia de o serie de workshop-uri facilitate de Alumni AIESEC Bucuresti.

Prima parte a evenimentului se va desfasura la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in Sala Transilvania.Aici studentii vor beneficia de un program complet de pregatire pe domeniile Negotiation & Branding sau Leadership in Business. Ei vor avea ocazia unica de a participa la workshop-uri, de a pune intrebari si cere sfaturi despre mediul business direct reprezentantilor companiilor. De asemenea, participantii vor afla informatii despre cum se conduce o multinationala, ce strategii de leadership pot fi abordate in Romania, cum se mentine un brand pe piata romaneasca, plus multe alte elemente legate de negociere, branding si business management.

In zilele de 19 si 20 aprilie, la Academia de Studii Economice, studentii care au contribuit activ pe parcursul primelor 2 zile, vor putea participa la o sesiune de training-uri specializate pe temele propuse, cu alumni AIESEC Bucuresti ce lucreaza in companii puternice pe piata romaneasca. Ca urmare a acestor traininguri, ei vor putea asimila o serie de cunostinte din domeniile marketing si management, pe care sa le aplice cu succes in viitoarele lor cariere.

La finalul acestor zile, AIESEC Bucuresti va rasplati initiativa de implicare si seriozitatea studentilor dornici sa se afirme si sa aiba un impact pozitiv. Acestia vor beneficia de oportunitatea de a petrece o zi intr-una din companiile partenere. Prin urmare, 12 studenti pregatiti in cele 4 zile de workshopuri si traininguri vor fi pusi fata in fata cu realitatea companiilor, cu mediul lor de lucru, cu angajatii si cu conducerea.

In urma evenimentului, AIESEC Bucuresti , prin echipa “ One Step Forward”, va oferi fiecarui student o diploma de participare.

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura de inscriere, desfasurarea sau agenda evenimentului, studentii pot vizita site-ul http://onestepforward.aiesec.ro, termenul limita pentru inscrieri fiind, marti, 15 aprilie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta.Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 18 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.

Diana Zaharia

tel: 0742 82 63 76
diana_zaharia@aiesec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-bucuresti/o-zi-intr-o-companie-la-one-step-forward