AIESEC Constanţa şi Moş Crăciun aduc zambete pe chipurile copiilor

Locul desfasurarii: Comuna Cerchezu , gradinita

Organizator: AIESEC Constanta

A devenit o tradiţie pentru organizaţia AIESEC Constanţa ca în preajma Crăciunului să organizeze proiectul „Zâmbet de copil”. Astfel, pe 22 decembrie, echipa AIESEC Constanţa va merge în grădiniţele din satele Cerchezu, Viroaga şi Căscioarele pentru a le duce copiilor cadouri de Crăciun.

Pentru a putea realiza acest proiect, pe data de 8 decembrie a început campania de colectare de fonduri. Donaţiile pot consta în jucării, rechizite, dulciuri, dar şi bani. Echipa de proiect încearcă să mobilizeze atât studenţii şi companiile, cât şi alte persoane ce pot oferi un ajutor.

Promovarea acestui proiect se face în sediile universităţilor prin flyere, afişe, birou de informare şi on-line pe site-ul AIESEC Constanţa (www.aiesecconstanta.ro/zambetdecopil). În cazul companiilor, există întâlniri cu reprezentanţii acestora pentru a putea stabili în ce măsură sunt dispuşi să se implice.

Copiii din cele 3 sate vor fi adunaţi într-un singur sat, Cerchezu, unde va avea loc evenimentul. În cadrul acestuia, copiii de grădiniţă vor avea parte de mai multe surprize: colinde, teatru de păpuşi, film de desene animate, jocuri interactive, sosirea lui Moş Crăciun şi o petrecere.
Donaţiile se pot face la adresa: aleea Universităţii, nr 1, Campus, sala P40, sau la numerele de telefon: 0341.409.800, 0770.360.497. Cont bancar: RO 89 BRDE 140 SV 38928021400, BRD.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineret din lume, este platforma internaţională care îşi propune să ofere tinerilor din întreaga lume şansa de a-şi descoperi şi valorifica potenţialul, pentru a crea un impact pozitiv în comunităţile lor.

Pe lângă cele peste 8000 de poziţii de leadership şi cele peste 350 de conferinţe pe care le oferă celor 27 000 de membrii, AIESEC are şi un program de Exchange care oferă unui număr de peste 4500 de studenţi şi proaspăt absolvenţi oportunitatea unui stagiu de practică internaţional.


Diana Nechita – PR Responsible “Zambet de Copil 2008” , telefon 0729.833.146

Despre AIESEC CONSTANTA

Pe langa cele peste 8,000 de pozitii de leadership si peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 27,000 de membri, AIESEC are si un program de Exchange ce ofera unui numar de peste 4,500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea de a trai si munci intr-o alta tara.

AIESEC Constanta face parte din AIESEC Romania alaturi de alte 12 comitete locale: Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Bucuresti, Iasi, Galati, Cluj, Pitesti, Ploiesti si e parte integrala a unei retele internationale ce cuprinde 100 de tari si teritorii.

Participare: Intrare libera