Inca un an pana la majorat pentru AIESEC Constanta

Constanta - 16 aprilie 2010

Comunicat tip General in ONG

AIESEC Constanta sarbatoreste Vineri, 16 Aprilie, 17 ani de existenta si isi asteapta atat membrii actuali, cat si membrii care au pus bazele organizatiei studentesti, in incinta locatiei „Mons” (vis a vis de Beta), incepand cu orele 18:00.

Timp de 17 ani, AIESEC Constanta a dovedit ca are un cuvant de spus in dezvoltarea atat personala cat si profesionala a studentilor si tinerilor absolventi, le-a oferit o experienta de invatare prin internationalism, proiecte, conferinte si interactiune cu mediul extern. Aceste fapte au fost an de-a randul apreciate prin premiile obtinute, in acest an succesul a fost recunoscut prin castigarea premiilor de: Excelenta, Vanzari si Stagii internationale de practica.

„Organizatia noastra a demonstrat in acest an ca este formata din tineri cu potential ridicat si cu pasiune pentru excelenta, dar mai ales tineri entuziasti care au crezut in puterea lor de a aduce o schimbare in societate. Am excelat prin proiectele pe care le-am desfasurat, incepand de la cele destinate studenilor, pana la proiecte pentru voluntarii din alte organizatii din Constanta. Am investit in tinerii cu potential si le-am dezvoltat cunostintele de antreprenoriat, educatie, informatica sau responsabilitate social-corporatista, dar mai ales am dezvoltat abilitatea de a produce acea schimbare de care societatea romaneasca are atata nevoie. Ne-am tinut partenerii aproape de activitatea noastra si i-am facut sa înteleaga ca AIESEC nu este doar o oportunitate, ci este o experienta unica pe care fiecare membru si partener o traieste”, a declarat Andrei Cornea, Presedinte AIESEC Constanta.

In prezent, AIESEC Constanta desfasoara 3 proiecte de interes general: Learn Today Build Tomorrow, IT Academy si Business School, urmand ca din data de 24 Aprilie, sa inceapa si proiectul national, Sustainability Education Program. Aceste proiecte abordeaza probleme din domeniile: educatie, IT&C, antreprenoriat si responsabilitate sociala.

Despre AIESEC Constanta

AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala prin care acestia isi explora şi dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Iulia Mitu
Tel: 0766470964
aiesec.constanta@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-constanta/inca-un-an-pana-la-majorat-pentru-aiesec-constanta