Leadership Gala

Iasi - 20 iunie 2008

Comunicat tip General in ONG

Pe data de 20 iunie 2008, AIESEC Iaşi organizează conferinţa Leadership Gala, singurul eveniment din Iaşi care promovează conceptul de leadership. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, începând cu ora 18.00 şi va reuni peste 50 de reprezentanţi ai mediului corporate, Alumni AIESEC şi membri ai organizaţiei. Programul permite invitaţilor să ia parte la sesiuni susţinute de către manageri si traineri cu experienţă, precum Gabriel Mardarasevici, Adrian Rîndaşu, Cezar Gumeni şi Cezar Caluschi, pe teme legate de leadership.

Prin intermediul programului conferinţei se va ilustra importanţa leadership?ului atât în companii cât şi în organizaţii. Scopul principal al acesteia îl reprezintă promovarea şi susţinerea noţiunii de leadership, pornind de la identitatea AIESEC Iaşi prin faptul că membrii au posibilitatea să îşi dezvolte şi manifeste această abilitate prin cultura organizaţională, proiectele şi departamentele organizaţiei.

Evenimentul este structurat pe 5 sesiuni care vor fi susţinute de către manageri şi traineri cu experienţă. Adrian Rîndaşu - partener EDUROM şi Alumni AIESEC Iaşi va prezenta conceptul de leadership din perspectiva unui trainer, iar Gabriel Mardarasevici - Country Manager Ness România va vorbi despre importanţa acestuia în cadrul unei companii.

De asemenea, Cezar Gumeni – General Manager Zeelandia România, Cezar Caluschi – General Manager Agenţia OSC, Iulian Boia – Preşedinte AIESEC Iaşi şi Gabriel Mardarasevici vor susţine o sesiune în care vor răspunde la întrebările invitaţilor. Un moment special este reprezentat de acordarea premiului pentru Excelenţă în vânzări Zeelandia. Conferinţa se va încheia cu un coffee-talk, prilej pentru invitaţii din mediul corporate de a interacţiona cu membri AIESEC.

Astfel, Leadership Gala ajută la demonstrarea autenticităţii AIESEC în mediul local, accentuând statutul de organizaţie care are la bază leadership-ul şi care are un rol activ în susţinerea acestuia. Concepută sub forma unei gale, conferinţa se va desfăşura în sala “New York” a Hotelului Ramada City Center între orele 18.00 şi 22.00.
Leadership-ul este abilitatea de a influenţa comportamentul uman în vederea atingerii unui scop prestabilit. Leadershipul presupune manifestarea unei viziuni asupra unui colectiv, pentru a aduce schimbări semnificative în competenţa şi motivaţia celor implicaţi. Leadershipul este un proces continuu, nu un eveniment, nici implementarea unui proiect sau inspiraţia unei idei măreţe.

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de tineri din lume. Prezentă în peste 100 de ţări AIESEC, oferă tinerilor din întreaga lume posibilitatea să se dezvolte atât pe plan personal cât şi pe plan profesional prin faptul că au posibilitatea să se implice pe arii precum Antreprenoriatul, Educaţia sau Tehnologie IT&C. Membrii AIESEC pot beneficia de stagii internaţionale de practică la companii mari din străinătate, au ocazia să-şi construiască o reţea globală de contacte şi, cel mai important, îşi descoperă şi dezvoltă abilităţile de lider.

Despre AIESEC Iasi

Evenimentulreuneste reprezentati ai companiilor iesene, Alumni AIESEC si mebri ai organizatiei pentru a fiscuta conceptul de leadership.
Livia Movilescu, tel. 0731760265
liviutza_curly@yahoo.com