AIESEC Sibiu recrutează

Sibiu - 6 martie 2009

Comunicat tip General in ONG

A început campania de recrutare de membri pentru AIESEC Sibiu, comitet local al celei mai mari organizaţii de tineri din lume.Ediţia de primăvară se desfăşoară între 1 martie şi 18 martie.

Studenţii pot opta pentru oportunităţi de leadership şi pentru stagii de practică internaţionale plătite în domeniile management, educaţie, tehnic şi IT şi dezvoltare.De asemenea, ei au parte de training-uri în cadrul conferinţelor (locale, naţionale, internaţionale), îşi construiesc o reţea globală de prieteni şi călătoresc în cele 105 ţări în care AIESEC este prezentă .

Aplicările s-au lansat pe site-ul www.aiesec-sibiu.ro, iar informaţii suplimentare se pot obţine şi de la standurile AIESEC din facultăţi.


Despre AIESEC Sibiu

AIESEC, cea mai mare organizaţie studenţească din lume, este platforma internaţională destinată tinerilor ce vor să îşi descopere şi să îşi dezvolte potenţialul pentru a avea un impact pozitiv în societate.

AIESEC oferă 6500 de poziţii de conducere, organizează 350 de conferinţe pe an pentru cei 28.000 membri ai săi şi derulează un program de stagii de practică în care sunt implicaţi peste 4400 de studenţi şi masteranzi ce au oportunitatea de a lucra şi trăi într-o altă ţară.eb@aiesec-sibiu.ro
eb@aiesec-sibiu.ro