AIESEC Sibiu.Vorbeşte despre lideri cu lideri

Sibiu - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

AIESEC Sibiu vă invită vineri, 12 decembrie , ora 16.00, în holul Bibliotecii Astra, corpul B la
evenimentul “Leadership Day”.

“Leadership Day” va lua forma unei discuţii despre ce însemnă să fii lider, cum să dobândeşti succesul în acesta poziţie şi cum să ai impact pozitiv în comunitatea ta. Vor fi prezenţi vorbitorii Răzvan Staroste (branch manager la Piraeus Bank Romania), Constantin Oprean (Rectorul Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu), Ruxandra Hanea (CEO H&H Consulting) şi Mircea Gherman (alumnus AIESEC Sibiu) care vor aborda subiectul din perspectiva practicii de leadership pe care o au.
Vă aşteptăm.

AIESEC Sibiu practică şi vorbeşte despre leadership de 10 ani.

Accesul este liber.

Despre AIESEC Sibiu

AIESEC, cea mai mare organizaţie studenţească din lume, este platforma internaţională destinată tinerilor ce vor să îşi descopere şi să îşi dezvolte potenţialul pentru a avea un impact pozitiv în societate.

AIESEC oferă 6500 de poziţii de conducere, organizează 350 de conferinţe pe an pentru cei 28.000 membri ai săi şi derulează un program de stagii de practică în care sunt implicaţi peste 4400 de studenţi şi masteranzi ce au oportunitatea de a lucra şi trăi într-o altă ţară.

Manuela Ţuglui
PR Responsible
manuela.tuglui@aiesec.net
eb@aiesec-sibiu.ro