Curs Formare Auditori interni în Managementul Securităţii Informaţiilor în conformitate cu standardul BS 7799 (ISO 17799)

Brasov - 20 aprilie 2006

Comunicat tip General in Administratie Publica

OBIECTIV:Dobândirea de cunoştinţe şi capabilitate pentru:
a). Proiectarea şi implementarea sistemelor de management al securităţii informaţiilor conform
standardelor SR EN ISO 17799:2004 şi BS 7799-2:2002;
b). Îndeplinirea sarcinilor de reprezentant al conducerii răspunzător de sistemul de management
al securităţii informaţiilor;
c). Efectuarea de audituri interne de sistem şi procese;
d). Efectuarea de audituri secundă parte, pentru evaluarea furnizorilor.

CANDIDAŢI: Persoane care urmează să:
·implementeze sisteme de management al securităţii informaţiilor, în organizaţii din orice domeniu de activitate;
·ocupe poziţia de reprezentant al conducerii răspunzător de sistemul de management al securităţii informaţiilor;
·efectueze audituri interne de sistem şi procese;
·fie parteneri pentru audituri de certificare pentru propria organizaţie.

Curs Formare Auditori interni în Managementul Securităţii Informaţiilor în conformitate cu standardul BS 7799 (ISO 17799)

AJA Registrars Romania membra a AJA Registrars Marea Britanie Organism International de Certificare si Instruire va supune atentiei doua teme de reflectie pe care este bine sa le luati in calculul activitatii dvs.:

1.Odata cu integrarea in UE ar fi indicat ca orice organizatie sa aiba un Sistem de Management al Calitatii si sa fie certificata ISO 9001 din urmatoarele considerente: circulatie mai buna a documentelor, comunicare interna si externa mult mai eficace si satisfactia clientului privind eficacitatea functionarii organizatiei pe care o conduceti.

2.Ca orice alta organizatie, ar trebui sa aveti interesul de a securiza informatiile care se regasesc sub diferite formaturi electronice si care sunt importante pentru unitatea dvs.. Din acest considerent ar fi bine sa reflectati la faptul ca bazele de date si orice alte arhive informationale ar putea ajunge la persoane rauvoitoare si cu interese contrare mersului firmei dvs., fapt care ar putea aduce mari prejudicii desfasurarii in siguranta a activitatii. De aceea va propunem implementarea unui Sistem de Management al Securitatii Informationale BS7799 (ISO17799) care s-ar putea realiza in prima faza prin participarea administratorului retelei informatice la un curs privind implementarea acestui sistem si care va asigura protectia si securizarea intregului sistem informational al organizatiei fata de eventualele sustrageri informationale sau de protectii insuficiente.

Suntem convinsi ca interesul dvs. este sa va protejati organizatia pe care o conduceti si colaboratorii dvs. Sistemele de management va vor aduce un plus de liniste, credibilitate si coerenta in activitatea dvs si a subordonatilor dvs.
Pe site-ul nostru www.ajaregistrars.ro se regaseste programul cursurilor de instruire in aceste sisteme de management si sunt prezentate standardele care stau la baza lor.
AJA Registrars Romania organizeaza la Centrul de Instruire si Formare din Brasov in perioada 28.04 - 30.04.2006 cursul de formare Auditori Interni in domeniul Managementului Securitatii Informationale conform ISO 17799.

Despre AJA Registrars Romania


www.ajaregistrars.ro
Bogdan Catanescu
tel/fax: 0268339887,0268339889, 0724004049
e-mail: instruire@ajaregistrars.ro
instruire@ajaregistrars.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aja-registrars-romania/curs-formare-auditori-interni-in-managementul-securitatii-informatiilor-in-conformitate-cu-standardul-bs-7799-iso-17799