La dentist de Black Friday

BUCURESTI - 9 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturi dentare, coroane metalo-ceramice și din zirconiu, aparate ortodontice, plombe şi consultaţii, toate cu reduceri de până la 90%. Este propunerea de Black Friday a clinicilor ABC Eurodent , iniţiatorul campaniei în Europa în materie de servicii medicale stomatologice. Discounturile sunt valabile începând de vineri, 17 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 19 noiembrie, ora 23:59, în magazinul online al clinicii - shop.abceurodent.ro.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
N
17-19 noiembrie 2017

17-19 noiembrie 2017

Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat la o dată ulterioară, în oricare dintre cele patru clinici ABC Eurodent din Capitală.

În fiecare an gândim reducerile în funcţie de necesităţi şi ne bucurăm că putem acoperi toate ariile. Practic, nu există ceva de care să ai nevoie, în materie de serviciu sau produs, şi să nu găseşti o ofertă pentru el. Lipsa banilor este cel mai frecvent argument pentru amânarea vizitei la medic. Așa că venim în întâmpinarea nevoilor pacienţilor cu oferte, spunem noi, irezistibile, pentru a-i ajuta să își rezolve problemele, susţine dr.  Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Campania Black Friday pentru servicii stomatologice, începută în anul 2012, caută să se adapteze permanent solicitărilor. Din acest motiv, anul acesta, cele mai mari reduceri le au produsele şi serviciile cele mai vândute ediţia trecută, adică cele de implantologie, chirurgie, odontoterapie (plombe) şi estetică. 

La ediția din 2016, am avut o cerință foarte mare pentru implanturi dentare, coroane și obturații, așa că toate aceste servicii vor avea acum reduceri importante. Am fost plăcut surprinşi să vedem că unii dintre pacienţii noştri aşteaptă cu nerăbdare aceste oferte, la fel cum am fost surprinşi de creşterea cererii de la o ediţie la alta, afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Noutatea acestui an este reprezentată de pachete. De exemplu, pentru un set de servicii de tipul consultaţie, instrucţiuni igienă, periaj şi un număr de plombe şi/sau sigilări, reducerea porneşte de la 30%. Serviciile achiziționate în cadrul campaniei Black Friday sunt disponibile în toate cele 4 clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.