Invitatie la prima prezentare webcast din Romania, de solutii e-commerce, pentru Agenţiile de turism

BUCURESTI - 8 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

PlatiOnline.ro va incepe in aceasta luna o serie de prezentari gratuite prin internet (webcast) ale solutiilor sale e-commerce, RomaniaExpress.ro si PlatiOnline.ro, dedicate start-up-urilor, IMM-urilor, ONG-urilor si altor institutii ce nu au implementat inca pe site-ul propriu un sistem de plati si incasari online, ci folosesc sistemul clasic, cu plata la livrare.

Prima prezentare webcast gratuita de acest fel va avea loc in data de luni, 19 ian 2009, intre 9.30 - 10.00 si este adresata in principal, dar nu exclusiv, managerilor agentiilor de turism care doresc sa primeasca incasarile pentru serviciile turistice direct prin site-ul propriu, in sistem de comert electronic.

In cadrul acestor prezentari online, participantii vor vedea cum serviciul Plăţi Online le oferă o platformă eficientă, stabilă şi sigură la un preţ mic pentru completarea metodelor de plată oferite clienţilor agenţiei. In plus, se vor convinge si de implementarile de succes ale clientilor deja existenti, de beneficiile pentru magazinele virtuale ce aleg aceasta forma de plata mult mai facila, moderna, eficienta si modul in care ele isi vor recupera investitia, atragandu-si si fidelizandu-si un nou segment de clienti, obisnuit deja cu plata direct pe site-ul de unde cumpara produse sau servicii.

Prezentator: Cătălin Maftei - Director
Înscrierea şi participarea la WEBCAST este gratuită, pe baza completării formularului de inscriere de pe www.plationline.ro pina in data de 18 ian 2009. Detaliile de logare si reminderul vor fi trimise prin email, dupa inscriere.
La finalul prezentării, va fi tras la sorţi CÂŞTIGĂTORUL UNUI CONTRACT GRATUIT pe un an de zile si al unui BANNER DE RECLAMA cu link catre website-ul castigator, banner ce va fi postat pe ambele site-uri furnizoare de solutii e-commerce, timp de 1 luna de zile.

Despre Albera Business Group

Contact:

Catalin Maftei, Director C-Solution

www.plationline.ro, www.romaniaexpress.ro
email: catalin@c-solution.ro
tel : +4-031-103-4297 / 8/ 9

catalin@c-solution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/albera-business-group/invitatie-la-prima-prezentare-webcast-din-romania-de-solutii-e-commerce-pentru-agentiile-de-turism