Alfa Software isi lanseaza noul site: www.asw.ro

Cluj-Napoca - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

O dată cu lansarea noului sistem informatic – ASiSplus, are loc şi lansarea noului site Alfa Software, orientat cu precădere spre informarea cât mai corectă a clienţilor despre ceea ce oferă ASiSplus, dar şi despre serviciile IT conexe.

Alfa Software isi lanseaza noul site: www.asw.ro

Noul site este dezvoltat pe o platformă revoluţionară de tip content management system care permite actualizarea informaţiilor într-un timp extrem de scurt. www.asw.ro este organizat pe mai multe secţiuni care cuprind informaţii specifice despre activitatea Alfa Software, dar şi informaţii generale privind ERP-urile şi tehnologiile utilizate în dezvoltarea lor, absolut necesare pentru fundamentarea corectă a unei decizii de achiziţionare a unui astfel de sistem.
Secţiunea “Compania” prezintă evoluţia Alfa Software şi a sistemelor informatice integrate dezvoltate de aceasta de-a lungul timpului în contextul apariţiei de noi tehnologii IT de dezvoltare, dar şi principiile de bază care au guvernat existenţa companiei de peste 14 ani în domeniul software din România.
În secţiunea “Produse” clienţii pot afla despre funcţionalităţile principale ale aplicaţiilor şi modulelor din cadrul acestui sistem integrat şi pot să-şi facă o părere despre rafinamentul, complexitatea şi gradul mare de adaptabilitate al soluţiilor oferite. De asemenea, sunt prezentate şi avantajele tehnologiilor de ultimă generaţie utilizate în dezvoltarea ASiSplus precum RIA, Microsoft şi Magic.
Tehnologia de tip RIA (Rich Internet Application) va permite aplicaţiilor ASiSplus să ruleze în browsere de Internet fără a mai fi necesară construcţia unei reţele de calculatoare, accesul de tip remote sau replicarea. O astfel de tehnologie (on line) va reduce semnificativ costurile cu componentele hardware, cu implementarea şi va elimina greutăţile întâmpinate de utilizatori în folosirea soluţiilor actuale.
Secţiunea “Servicii” se concentrează pe multitudinea de servicii, în special de asistenţă, pe care le oferă personalul Alfa Software şi partenerii din întreaga ţară şi pe modalităţile de a beneficia de suport tehnic în exploatarea corespunzătoare a sistemului informatic integrat ASiSplus (suport on line, la sediul clientului, telefonic, acces la serviciul de Urmărire Sesizări, etc.). Ţelul nostru a fost şi rămâne acelaşi: servicii de calitate pentru clienţii noştri.
Noul site a rezervat o surpriză şi pentru cei pasionaţi de domeniul economic, software şi de noile tehnologii care fac posibilă îmbunătăţirea permanentă a ERP-urilor. În secţiunea “Noutăţi”, programatorii şi specialiştii în domeniul economic Alfa Software vor posta articole de ordin tehnic şi economic privind procesele de dezvoltare ASiSplus. Tot aici se vor dezbate modificările legislative şi modul de abordare al lor din punct de vedere contabil, soluţiile tehnice şi tehnologiile software de ultimă oră, facilităţile acestora urmând să se regăsească în noul ERP marca Alfa Software. La aceste dezbateri sunt invitaţi să participe toţi cei care vor să se implice în mod activ la dezvoltarea ASiSplus.
“La fel ca şi conceptul de flexibilitate pe care se bazează ERP-ul nostru, noul site Alfa Software păstrează aceeaşi linie de deschidere spre nou şi spre clienţi. Mizăm pe clienţi bine informaţi, care apreciază inovaţia continuă, calitatea şi care vor să îşi eficientizeze la maxim procesele din cadrul companiei pe care o conduc.” Dudaş Gheorghe, Director Tehnic Alfa Software.

Despre Alfa Software SA

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul în Zalău şi puncte de lucru în Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Bucureşti. Alfa Software este producătorul soluţiei informatice ASiSplus şi Microsoft Gold Partner.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina: www.asw.ro.

Dusa Vasile - Director Comercial
Telefon: 0730020204
dvasile@asw.ro
officecj@asw.ro