In 2007, vanzarea de ASiS a depasit un milion de euro!

Cluj-Napoca - 5 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Pentru firma clujeană, Alfa Software SA, anul 2007 a însemnat împlinirea a 10 ani de activitate pe piaţa românească de software şi o confirmare a faptului că ASiS este un produs apreciat de beneficiari. În acest an, vânzarea de ASiS a depăşit un million de euro, peste 50% din această sumă realizându-se prin intermediul recomandărilor făcute de clienţii existenţi, 30% reprezentând extinderi de utilizatori, iar restul partea de vânzări directe.

In 2007, vanzarea de ASiS a depasit un milion de euro!

“Nu poate decât să mă bucure faptul că acum mai bine de 10 ani am hotărât să mizăm exclusiv pe piaţa internă şi să dezvoltăm un produs propriu care să răspundă într-un mod inovativ cerinţelor clienţilor noştri. Se pare că eforturile noastre pentru calitate au fost răsplatite şi nu putem decât să le mulţumim clienţilor pentru încredere. Cu toate acestea, povestea ASiS nu se opreşte aici şi în 2008 vom dezvolta aplicaţiile ASiS la aceleaşi standarde calitative cu care i-am obişnuit deja pe beneficiarii noştri.”-Joldes Constantin, Director General.
ASiS este o soluţie de sistem informatic integrat care se adresează firmelor medii si mari indiferent de profilul lor de activitate (productie, servicii, comert) păstrându-şi totodată un grad mare de adaptabilitate. ASiS cuprinde urmatoarele aplicaţii: Contabilitate şi Gestiune, Urmărire Contracte, Service Auto, Personal şi Salarizare, Tablou de Bord, Management Maşini, Preţ de Cost, Punct de Vânzare, Management Producţie, Mijloace Fixe, Urmărire Abonati şi Devize Servicii.
În prezent, această soluţie înregistrează peste 2500 de utilizatori din întreaga ţară, din domenii de activitate foarte variate. Dintre clienţii noştri putem aminti: Grupul Dafora Mediaş (foraje, servicii hoteliere) Dacos Ramnicu-Valcea (transport), Colas Romania Bucuresti (construcţie drumuri), Friesland Satu-Mare (procesare lapte), Unicarm Satu-Mare (procesare carne), Grupul Remat Invest Cluj-Bistrita-Oradea (reciclare deşeuri feroase si neferoase), Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca (reparaţii material rulant), Ardealul Carei (producţie ulei alimentar), Grupul Cuprom Baia-Mare-Zalău-Bucureşti (procesare cupru), Cemacom Zalau (producţie cărămidă) ,Vitacom Electronics Cluj-Napoca (comerţ) , Compexit Trading Cluj-Napoca (dealer auto), Matros Oradea (comerţ), Proges Oradea (comerţ), Grupul Tender Timisoara (construcţii drumuri, reparaţii material rulant), Vital Baia-Mare (servicii publice), Salubris Iaşi (servicii publice), Vest Credit Leasing Oradea (leasing financiar), etc.
Pentru anul 2008, Alfa Software îşi propune dezvoltarea aplicaţiilor ASiS, prin realizarea de interfete Web based si rafinarea solutiei pentru firmele de prestari servicii (constructii, reparatii), creşterea vânzărilor ASiS cu 25% precum şi extinderea reţelei de distribuitori.

Despre Alfa Software SA

Alfa Software este producatorul solutiei informatice ASiS.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de web: www.asw.ro.
Alfa Software SA
Dusa Vasile- Director Comercial
Str. Patriciu Barbu 57, Cluj-Napoca
Str. Simion Barnutiu, nr. 1, bl. A27, scara B, Zalau