“Liberty of Ice Cream Festival” - un eveniment Liberty Center

BUCURESTI - 30 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Liberty Center organizează, în perioada 3-9 august 2009, „Liberty of Ice Cream Festival”, un eveniment dedicat tuturor celor ce vor să se bucure cu adevarat de vară.

Evenimentul va avea loc în mall-ul Liberty Center (Str. Progresului, nr. 151-171), între orele 16:00 – 20:00. Zi de zi, vor avea loc expoziţii cu vânzare la care vor participa producători de îngheţată, dulciuri, dar şi de produse estivale.

Festivalul va include numeroase concursuri cu premii pentru toate categoriile de vârstă. Copiii sunt aşteptaţi la desene pe asfalt, iar adulţii vor putea să-şi demonstreze îndemânarea şi imaginaţia în încercarea de a asorta costume de baie sau de a convinge juriul că sunt autorii „celei mai şic îngheţate”. Iată doar o parte din competiţiile pregătite de organizatori. Nu vor lipsi blind-date-urile, întrecerile în dexteritate sau romanticele probe de dans.

Liberty Center se detaşează în peisajul mall-urilor din Bucureşti prin prezenţa în cadrul său a peste 100 de mărci de prestigiu româneşti şi internaţionale, acoperind o plajă largă de produse şi servicii. Oferta Liberty Center cuprinde magazine de modă şi accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film şi IT, telefonie mobila, articole electronice şi electrocasnice, decoraţiuni interioare, optică. La acestea se adaugă o curăţătorie ecologică, o florărie, bancomate, farmacii, o agenţie de turism şi un supermarket. De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific tradiţional sau internaţional, fast-fooduri, baruri şi cafenele elegante.

La Liberty Center se află singurul cinematograf 100% digital şi 3D din Bucureşti , The Light Cinema, cu 7 săli de cinema, cu o capacitate totală de 1500 de locuri şi un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din Bucureşti pentru experienţe 6D. Sala cu o capacitate de 40 de locuri ofera publicului spectator experiente unice pe parcursul vizionarii celor mai recente producţii 6D lansate la nivel mondial.

Liberty Center este singurul mall din Bucureşti cu patinoar permanent, The Champs, cu o suprafaţă totală de 300 mp, dispunând de patine proprii.
Centrul măsoară 65 000 mp, o suprafaţă închiriată de 25 000 mp şi este organizat pe trei nivele, care beficiază în totalitate de aer condiţionat, şi dispune de o parcare subterană gratuită de 700 de locuri.

Proiectul Liberty Center a fost premiat în aprilie 2009, în cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distincţia “Cel mai bun proiect de retail din 2008”, pentru arhitectura sa modernă şi amplă.

Liberty Center a fost lansat pe 31 octombrie 2008, valoarea totală a investiţiilor fiind de 70 milioane de euro.

Despre All Media Factory

Organizator: Liberty Center

Parteneri principali :
ALGIDA
NESTLE ICE-CREAM

Parteneri: Romaqua, Frigotehnica, Adidas, Burger King, Hervis, Kanz, Light Cinema, Pablosky, The Champs, Lee Cooper, Benissimo, Sover Optica, Quasi Pronti, The Vesper

Parteneri media: La Cucina; Jurnalul de bucătărie, Click pentru femei, Click poftă bună, Radio Sport Total; csid.ro, protvmagazin.ro, Time out, Delly.ro, Garbo.ro, Kudika.ro, reteteculinare.ro

Adresa Liberty Center:
Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucureşti (intersecţia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 şi autobuzele 117 şi 173).
Telefon: 021/ 369 98 75.
Website: www.libertycenter.ro.

Concept, strategies & Suport media: @llmediafactory, o marca a companiei de media ALL MEDIA IN & OUT FACTORY.

Pentru detalii si intrebari, ne puteti accesa la adresa marketing@allmediafactory.ro sau la nr de telefon 0720100302. Persoana de contact Mihaela Iancu.

Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center
meda.popea@gmail.com
0723250044
marketing@allmediafactory.ro