Solutii complete de igienizare de la VORTICE S.p.A.

BUCURESTI - 24 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Live site

Vortice propune o solutie completa de igienizare si purificare pentru spatiile in care ne desfasuram activitatea. Solutia cuprinde sterilizarea suprafetelor, purificarea aerului si uscarea mainilor in cel mai igienic mod, fara atingere. Un pachet complet, ce asigura si indeplineste 3 actiuni esentiale pentru siguranta sanatatii noastre.

Sediu Vortice S.p.A., Tribiano (Milan)

All4Ventilation este rezultatul a peste doua decenii de experienta si devotament in domeniul HVAC si are o misiune clara: sa exceleze in furnizarea serviciilor de climatizare si ventilatie. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, alegerea unui partener de incredere este cheia.

Unul dintre partenerii cheie este VORTICE S.p.A., cu care colaboreaza de mai bine de 20 de ani. ALL4VENTILATION este importator oficial Vortice in Romania pentru o gama larga de produse, atat pentru uz rezidential cat si industrial.

Astazi, VORTICE este un grup multinational care opereaza prin filiale proprii sau prin dealeri locali în peste 90 de tari din intreaga lume, in sectoarele de ventilatie rezidentiala, comerciala si industriala si de tratare a aerului in general.

Recent, Vortice a lansat cu succes o serie de produse menite sa contribuie la siguranta si sanatatea noastra cat si la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram. Produsele acopera masuri de igiena complete in spatiile in care ne desfasuram activitatile sau cu care intram in contact. Actiunile produselor se completeaza reciproc pentru o solutie 100% eficienta:  purificare aer, sterilizare suprafete si igiena.

Solutia completa de igienizare pe care Vortice o propune si in care are incredere este alcatuita din 3 produse cheie:

Purificator de aer Depuro PRO cu filtru Hepa H14 pentru suprafete de 50 si 100 mp

Lampa germicida UVlogika cu ultraviolete UVC pentru sterilizarea suprafetelor

Uscator de maini automat Vort Super Dry UV cu uscare rapida in cel mai igienic mod – fara atingere

Solutia eficienta si adecvata in contextul in care ne aflam este recomandata pentru utilizarea in diverse spatii comune precum: centre de frumusete, spatii comune si sali de asteptare, cabinete particulare, scoli si gradinite, magazine si ateliere, laboratoare, farmacii, ateliere, cabinete stomatologice etc.

Ventilarea corecta a incaperilor prin schimburi orare ajuta la prevenirea acumularii in concentratii mari a poluantilor, pastrand astfel un aer proaspat, nestationar. Cu toate acestea, simpla introducere a aerului proaspat, desi reduce semnificativ poluantii din aer, nu are nici un efect asupra suprafetelor pe care agentii patogeni se pot depune si prolifera. Un alt aspect important al introducerii aerului proaspat intr-o incapere este calitatea lui si de multe ori, in zone cu nivel crescut de poluare din oras, este necesara filtrarea aerului si purificarea lui.

Compania s-a preocupat inca de la inceput de calitatea aerului si a produselor fabricate, dar mai ales de a adauga valoare vietii cotidiene, iar aceasta viziune este exprimate clar si in misiunea Vortice:

„Lucram pentru a promova calitatea vietii si pentru a contribui la evolutia sociala prin produse ecologice, care vehiculeaza aerul eficient si in siguranta”

Prin urmare, STERILIZAREA suprafetelor si PURIFICAREA AERULUI din incaperile in care ne desfasuram activitatea zilnic, in birou sau in orice alta incapere inchisa, este esentiala pentru sanatatea tuturor celor ce lucreaza acolo sau intra in contact.

Despre All4Ventilation

Solutii profesionale de climatizare si ventilatie

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/all4ventilation/solutii-complete-de-igienizare-de-la-vortice-s-p-a