La magazinultau.ro, 2008 incepe bine: promotii noi si vechi, plus preturi speciale

BUCURESTI - 16 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Pentru a-si motiva clientii la inceput de an, magazinul online de produse IT si conexe www.magazinultau.ro lanseaza doua noi promotii de cadouri si continua campania “Cu magazinultau ai priza la premii”.

Pentru a-si ajuta clientii sa intre in noul an cu dreptul, Magazinultau.ro anunta doua noi promotii la placile video HIS. Fiecare client care va comanda o placa HIS modelul X1550, X1650, X1950 sau X1300 va primi cadou o surubelnita HIS, iar cei care vor achizitiona modelul HIS HD2400 sau HD 2600, vor primi cadou o pereche de casti cu microfon Teac.

“Sunt bucuros sa anunt ca am inceput anul 2008 foarte bine: cu preturi extraordinare la foarte multe produse. In plus, deoarece campania “Cu magazinultau.ro ai priza la premii”, lansata chiar inainte de sarbatori, s-a bucurat de mare succes in randul clientilor nostri, am hotarat sa o continuam”, anunta Dan Calugareanu, CEO magazinultau.ro. Pe scurt, promotia e urmatoarea: fiecare client care plaseaza o comanda online primeste cadou o priza cu protectie Gembird in valoare de 20 RON, indiferent de valoarea comenzii.

Cele trei promotii sunt valabile in limita stocului disponibil, doar pentru produsele comandate online de clientii care au cont pe www.magazinultau.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alliance-computers/la-magazinultau-ro-2008-incepe-bine-promotii-noi-si-vechi-plus-preturi-speciale