ALLPACKA.ro Zguduie piața de curierat online din România

BUCURESTI - 25 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Povestea de succes a unui start-up în curieratul online, care vrea să cucerească Europa și care a ajuns în România, ALLPACKA.ro singurul comparator de preturi pentru servicii de curierat din țară.

Colin Snead, CEO Allpacka.com

Colin Snead, CEO Allpacka.com

 Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să trimiți un colet și să nu știi de unde să alegi între prețurile companiilor ce oferă servicii de curierat? Află că soluția problemei tale este ALLPACKA.RO - primul comparator de prețuri din România pentru piața de curierat.

Povestea companiei a început în anul 2010, când Colin Snead a înființat ALLPACKA în Budapesta, Ungaria. Start-up-ul s-a dovedit repede a fi unul de succes, astfel încât comparatorul online de prețuri pentru servicii de curierat s-a extins și în țări apropiate precum Slovacia și Cehia. Din toamna anului trecut, ALLPACKA se adresează și pieței din România.

 

“Modelul nostru de business a identificat nevoia afacerilor mici și mijlocii de a beneficia de servicii de curierat premium la prețuri accesibile. În toate piețele în care activăm, serviciile poștale lasă de dorit, iar marii operatori din curierat au prețuri destul de mari. ALLPACKA a fost soluția ideală atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. O soluție de win-win pentru toate părțile implicate”, a explicat Colin Snead, CEO al ALLPACKA.RO.

 

Atunci când ești în criză de timp, poate fi complicat de parcurs oferta companiilor ce oferă servicii de curierat. Sau dacă tocmai ai început o afacere, datele tale de business nu pot constitui argumente forte în procesul de negociere a prețurilor. Aici își intră în rol ALLPACKA.RO, care a negociat tarife preferențiale cu marii operatori de pe piață, tocmai pentru a veni în sprijinul micilor întreprinzători, fie că vorbim despre magazine online ori orice alt gen de afacere ce presupune expediere de colete.

 

Platforma online caută cele mai bune soluții pentru livrarea de documente, pachete, paleți sau orice alt tip de colet, atât în România, cat și în peste 200 de țări. ALLPACKA.RO lucrează în prezent cu unele dintre cele mai de succes servicii de curierat din Europa și din lume (UPS, DPD, GLS, TCE).

 

Principalul avantaj al expedierii de colete prin ALLPACKA.RO provine din înțelegerile exclusive pe care platforma le-a încheiat cu partenerii și care duc la un cost final redus considerabil pentru client.

 

“În toate țările în care activăm, inclusiv în România, avem parteneriate extrem de puternice cu firmele de curierat. Modelul nostru de business presupune că noi le aducem clienți pe care, de altfel, le-ar fi destul de greu să-i obțină. Noi ne adresăm startup-urilor, afacerilor mici și persoanelor fizice, iar marile companii nu plătesc nimic pentru achiziționarea acestor clienți”, susține Colin Snead.

 

În sprijinirea pieţei de e-Commerce din România, ALLPACKA.RO oferă o integrare optimă cu o gamă de platforme pentru magazinele online, pentru facilitarea plasării comenzilor de curierat.

 

De dezvoltarea ALLPACKA.RO este responsabilă Carmen Pătârlăgeanu, Business Development Manager, care susține că în doar cele câteva luni de activitate pe piața locală, ALLPACKA a înregistrat creșteri de 75% de la o săptămână la alta. Pentru anul în curs, ţinta este de o creştere de peste 100%, iar semnalele sunt mai mult decât încurajatoare, considerând că ALLPACKA.com a livrat peste 100.000 de comenzi şi are peste 3.000 de utilizatori înregistraţi pe site.

 

“Pentru România, ne-am propus să ajungem la nivelul companiei din Ungaria până în anul 2017, de Crăciun. Eu zic că există din plin potențial. Atât la Budapesta, cât și la București, există oameni deschiși la idei noi, la provocări noi. De aceea, cred cu tărie că ne vom atinge obiectivele și în România”, a încheiat Colin Snead, CEO al ALLPACKA.RO. 

Despre ALLPACKA

Allpacka.ro a fost înfiinţată în 2015. Scopul nostru principal este de a oferi clienţilor noștri livrarea coletelor rapid și în siguranţă. Am creat acest serviciu valabil pentru oricine, astfel puteţi trimite colete cu noi fiind persoană fizică sau juridică (companie).
Noi oferim șansa tuturor de a livra colete atât în România, cât și peste hotarele ţării. Cu noi puteţi livra colete simplu, rapid și eficient!