Gebrüder Weiss - un nou partener strategic pentru Allpacka.ro

BUCURESTI - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Allpacka .ro - unicul comparator de prețuri în materie de curierat online din România - are deosebita plăcere să anunțe public semnarea unui nou parteneriat cu unul dintre cei mai mari jucători de piața națională și mondială de transporturi și logistică: Gebrüder Weiss.

Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss

Anunțul vine să completeze gama de servicii pe care Allpacka.ro o pune la dispoziția clienților săi. Practic, prin parafarea acestui parteneriat strategic cu Gebrüder Weiss, utilizatorii platformei Allpacka.ro vor avea acces la un nou tip de serviciu, pe lângă cele de curierat: transportul de marfă!

 

Cu alte cuvinte, cei care vor folosi serviciile Allpacka.ro vor putea beneficia de:

 

# transport paleți și colete voluminoase, în regim grupaj

# transport rutier parțial sau total atât la nivel național, cât și internațional, import-export la nivel european

# transport maritim pentru livrări intercontinentale, inclusiv containere

# avantaj client la expedierea mai multor colete către aceeași destinație - prin noul partener se va calcula un cost pe expediție, nu pe colet

# clienții Allpacka.ro vor beneficia de experiența unei companii cu vechime în industrie și ale cărei standarde au făcut posibilă poziția solidă pe care o ocupă în prezent: servicii prompte, profesionalism, flexibiliate, siguranța și garanția expedierii livrării în timpul anunțat

 

Despre Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss este cea mai veche companie de transport și logistică din Austria, aflându-se și în prezent în proprietatea familiilor fondatoare (Weiss și Jerie). Pe parcursul celor mai bine de 500 de ani de existență, firma s-a dezvoltat continuu și a ajuns unul dintre cei mai importanți jucători de piața internațională a serviciilor logistice și de transport.

 

În acest moment Gebrüder Weiss poate transporta toate tipurile de marfă pe uscat, pe mare sau prin aer către, din și în orice continent.

 

Experții companiei oferă tot timpul soluții care au în vedere reducerea costurilor clienților, lucru care se poate traduce printr-un avantaj competitiv important. De fapt, aici a fost și punctul de legătură dintre Gebrüder Weiss și Allpacka: dorința de a oferi servicii premium de curierat, la prețuri accesibile pentru toată lumea!

 

Definiția parteneriatului cu Allpacka.ro

Gebrüder Weiss se alătură astfel unor nume precum DPD, GLS, UPS sau TCE - parteneri ai Allpacka România încă de la înființare - și lărgește astfel paleta de servicii oferită de unicul comparator de prețuri din România.

 

Orice proprietar de afacere mică și mijlocie din România online sau offline, fiecare utilizator Allpacka.ro are la dispoziție în acest moment absolut toate serviciile de curierat de care ar putea avea nevoie. În plus, toate aceste servicii vin cu prețuri special negociate cu partenerii strategici și de care nu ar fi dispus dacă ar fi încercat o negociere individuală.

 

Despre Allpacka

 

www.Allpacka.ro a apărut în 2015 și s-a poziționat pe piața de profil drept unicul comparator de prețuri în materie de curierat din România. La noi totul e simplu: intri pe platformă (nu e obligatoriu să-ți faci cont), compari prețurile negociate de noi cu partenerii, alegi varianta care ți se potrivește și plasezi comanda. Coletul tău va ajunge în siguranță la destinație!

Despre ALLPACKA

Livrări colete național și internațional la prețuri mici.
Allpacka.ro este primul comparator de preturi pentru servicii de curierat din Romania! Compară prețul si comandă online, cu doar câteva click-uri!

Taguri: transportcurierallpacka