Seminar de informare - Reşiţa, 09 martie 2018

Resita - 2 martie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Social, Cursuri

Cât timp a trecut de când n-ai mai investit în cel mai de preţ vis profesional al tău? Nu lăsa nicio zi fără a te preocupa de viitorul tău profesional, ia atitudine şi investeşte în TINE! Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, îţi oferă şansa să îţi dezvolţi propria afacere în cadrul unui proiect inovativ şi creativ – Centrul de excelenţă în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara

Cât timp a trecut de când n-ai mai investit în cel mai de preţ vis profesional al tău? Nu lăsa nicio zi fără a te preocupa de viitorul tău profesional, i-a atitudine şi investeşte în TINE!  Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, îţi oferă şansa să îţi dezvolţi propria afacere în cadrul unui proiect inovativ şi creativ – Centrul de excelenţă în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul proiectului, www.immpact-vest.ro, într-una din seriile rămase disponibile. Dorința ta de schimbare, motivaţia de a deschide o afacere non-agricolă în mediul urban și timpul investit, pe o perioadă de 5 zile, la Timișoara sunt principalele premise care te pot aduce mai aproape de îndeplinirea visului profesional. Programul se adresează atât doamnelor cât şi domnilor din Regiunea Vest, participarea fiind GRATUITĂ, transportul, cazarea și masa pe perioada programului fiind asigurate în întregime de către APFR Timișoara.

APFR Timișoara în calitate de beneficiar unic al finanțării vizează prin implementarea acestui proiect consolidarea și dezvoltarea mediului de afaceri la nivel regional și creșterea numărului de persoane care consideră antreprenoriatul ca fiind o alegere oportună de dezvoltare a carierei profesionale. Pe perioada celor trei ani de implementare, beneficiarul, va avea următoarele rezultate concrete: 40 de IMM-uri create şi funcţionale; 80 de locuri de muncă; 350 de persoane care beneficiază de formare profesională și consultanță.

VINO în 9 martie, la Seminarul de Informare şi află chiar de la echipa de proiect care sunt oportunităţile de finanţare şi formare profesională pe care le pot accesa prin proiect persoanele din vestul ţării precum şi care sunt paşii pentru a devenii un antreprenor de succes. Seminarul va avea loc vineri, 09 martie 2018, orele 12.00-14.00, la Hotel Rogge din Reşiţa (Str. I.L. Caragiale nr. 12). Evenimentul se adresează persoanelor care intenţionează să îşi deschidă o afacere, reprezentanţilor instituţiilor publice şi ai mass media. Participarea la eveniment este GRATUITĂ dar necesită înscriere prealabilă.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact pentru informaţii suplimentare şi înscrieri:

Lavinia Moldovan, expert comunicare și informare

Tel. fix.: 0356.108.800/ Tel. mobil: 0740.217.604/ E-mail: antreprenoriat@immpact-vest.ro.

Website: www.immpact-vest.ro

Facebook.com/ScoalaNationalaaFemeilorManagerAdelaDinu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alma-total-solutions-srl/seminar-de-informare-resita-09-martie-2018