SEMINARUL „DEZVOLTAREA REGIUNII BUCUREŞTI-ILFOV SI PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL”

BUCURESTI - 11 decembrie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica

Eveniment organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) în data de 13 decembrie 2017, la Camera de Comerţ şi Industrie a României (Bucureşti, Str. Octavian Goga, nr. 2, sala Ninel Chiriacescu), în parteneriat cu Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România (UCCBR).

       Eveniment organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) în data de 13 decembrie 2017, la Camera de Comerţ şi Industrie a României (Bucureşti, Str. Octavian Goga, nr. 2, sala Ninel Chiriacescu), în parteneriat cu Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România (UCCBR).

 

        În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme axate pe importanţa strategiilor de atragere a investiţiilor, posibilităţi de finanţare a investiţiilor şi Programul Operaţional Regional.

        La eveniment sunt invitaţi să participe pentru alocuţiuni reprezentanţi ai: Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, Băncii Mondiale, Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare, Camerei de Comerț și Industrie a României, Camerelor de Comerț și Industrie ale Municipiului București și Județului Ilfov, administraţiei publice locale şi ADR BI.

 

Agenda evenimentului si inregistrarea participării:

http://2014-2020.adrbi.ro/evenimente/13-decembrie-2017-dezvoltarea-regiunii-bucuresti-ilfov-si-programul-operational-regional/

 

Evenimentul va fi transmis  on-line în intervalul 10.00 – 13.00 la următorul link https://youtu.be/B0Ol2TMXgb4