Poze Alpaccess

  • O parte din echipa AlpAccess, în cadrul proiectului de revizie Midia

    Poza: AlpAccess: Companie ce oferă Servicii Industriale de Top folosind Alpinismul Utilitar ca metodă de acces la înălțime

  • In imaginea de mai sus se poate observa folosirea ancorelor magnetice si a corzilor tensionate, in cadrul operatiunii de sablare realizate de AlpAccess pentru producatorul Zafiro de la Exxon Mobil, pe coasta Malabo (Guineea Ecuatoriala).

    Poza: Accesul in coarda si sablarea uscata

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul alpaccess.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la alpaccess. Pozele pe tema alpaccess cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alpaccess, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la alpaccess, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la alpaccess.