myLaptop.ro va ofera noul Acer TravelMate 4202WLMi cu tehnologie Intel® Centrino® Duo

BUCURESTI - 11 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Acer prezinta noul laptop TravelMate 4202WLMi, varf tehnologic pentru sistemele portabile, incorporand noua tehnologie mobila Intel® Centrino® Duo, ce poate fi gasit pe www.myLaptop.ro

Acer TravelMate 4202WLMi reprezinta un nou varf tehnologic pentru sistemele portabile, incorporand noua tehnologie mobila Intel® Centrino® Duo, noul procesor Intel® Core Duo T2300 la 1.66 GHz, chipset-ul grafic Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 950 si placa wireless tri-band Intel® PRO/Wireless 3945ABG.

Lista noutatilor nu se opreste aici, astfel incat TravelMate 4202WLMi are posibilitatea upgrade-ului de memorie DDR2 pana la 4 GB si dispune de un hard disk S-ATA cu Acer Disk Anti-Shock Protection (DASP).

Astfel, performanta multitasking, multimedia de inalta calitate si conectivitatea extinsa sunt la superlativ in TravelMate 4202WLMi.

Despre AltVision SRL

Despre myLaptop.ro
Magazinul online myLaptop.ro, lansat in urma cu un an, este dedicat exclusiv promovarii sistemelor portabile de calitate si accesoriilor acestora, urmarind sa raspunda tuturor nevoilor utilizatorilor de laptop-uri.

myLaptop.ro
Tel: +40 (21) 2317683, +40 (31) 4052220
cs@mylaptop.ro
office@mylaptop.ro