De ce să alegi Uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță?

BUCURESTI - 28 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Alegând uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță, îmbinați funcționalitatea cu design-ul rustic și cu inovația tehnologică oferită de sistemele de automatizare Came.

www.kadra.ro

www.kadra.ro

În momentul în care se dorește alegerea unei uși de intrare pentru pivniță sau pentru subsolul casei, este foarte important să se ia în calcul că atunci când intrăm sau ieșim dintr-o pivniță sau dintr-un subsol de casă, de regulă, avem mâinile ocupate. În această situație, specialiștii în automatizări pentru uși și porți Came România recomandă folosirea unei automatizări pentru ușă. Sistemul de automatizare Came folosit pentru uși permite ca, atunci când ieși din pivniță și ai mâinile ocupate, ușa să se deschidă automat, doar apăsând un buton. La fel, și închiderea se face extrem de simplu și fără a necesita vreun efort din partea utilizatorului, deoarece ușa se inchide automat, după un timp presetat.

Tehnologia ultraperformantă Came are funcționalități multiple și se poate folosi cu ușurință atât pentru automatizări complexe, pentru ansambluri rezidențiale sau clădiri comerciale, dar și pentru spații mai mici, unde accesul este condiționat de imposibilitatea de a deschide ușa cu mâna sau cu cotul.

Optând pentru propriul confort oferit de alegerea unei uși de lemn automatizată, veți crea un remarcabil contrast vizual, între patina clasică a lemnului natural și inovația tehnologiei, dând, la nivel estetic, un efect de atemporalitate și eleganță spațiului amenajat.

Despre KADRA TECH SRL

KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovatoare, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.
BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro