KADRA a obținut Premiul de Excelență, pentru „Sustenability & CSR”

BUCURESTI - 6 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Suntem onorați să vă anunțăm obținerea Premiului de Excelență, în cadrul “Conferinței Internaționale despre Sisteme de Tâmplărie și Fațade EURO-Fereastra 2019”!

www.kadra.ro

Premiul de Excelență obținut de KADRA, în categoria „Sustenability & CSR”, este o recunoaștere a eforturilor companiei noastre în promovarea soluțiilor inovative de inginerie de acces, precum și a contribuției în dezvoltarea pieței de construcții din România.

Bucuria noastră este cu atât mai mare, cu cât acesta este și primul premiu pe care compania noastră îl primește sub noua identitate de brand, fapt ce ne confirmă încă o dată deschiderea, interesul și aprecierea cu care lansarea noii identități a companiei noastre a fost primită de către presa de specialitate, factorii de decizie din industrie și de către parteneri.

Vă mulțumim pentru premiu! Ne onorează și ne motivează să continuăm cu aceeași responsabilitate socială acțiunile noastre. De peste 25 de ani, misiunea companiei noastre este să schimbe lumea construcțiilor din România, prin participarea activă la construirea de spații pentru viață, un concept aplicat în fiecare din proiectele derulate la nivel național.

Soluțiile eficiente și calitatea lucrărilor efectuate pe piață au transformat rapid compania noastră într-un reper, în industria ingineriei de acces, indiferent că vorbim de soluții de automatizare a ușilor, de soluții profesionale de sisteme de acces modern pentru industrie sau de sisteme de parcare inteligente.

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro