Sistemul de control acces angajați Came montat la Sonaca Aerospace Transilvania – stare perfectă de funcționare și după 3 ani

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Sunt 3 ani de când Sistemul de control acces angajați Came pentru Sonaca Aerospace Transilvania a fost pus în funcțiune. Came România nu s-a confruntat cu nicio problem tehnică în toată această perioadă, acesta funcționând și astăzi la parametri optimi.
Sistemul de control acces recomandat de inginerii Came România și montat la compania Sonaca Aerospace Transilvania este format din două bariere Gard 8 și un turnichet Guardian.

Control acces Came: Bariera Gard 8

Modelul de bariere Gard 8 este soluția ideală pentru pasajele de trecere din zonele rezidențiale și industriale. Este o barieră cu un stil modern și un aspect estetic plăcut.  Se diferențiază prin lampa rotunjită de semnalizare, cu LED. Aceasta garantează siguranța și are o durată îndelungată de viață. De asemenea, se distinge prin fotocelule, care se integrează în corp.

Manșonul de protecție are rol de apărare împotriva pericolului de tăiere în timpul mișcării brațului, la deschidere și închidere.

Din punct de vedere tehnic, conform experților Came, alimentarea la 24 V DC este alegerea cea mai indicată pentru utilizarea intensivă.

Bariera Gard 8 are posibilitatea de deschidere simultană și în succesiune, cu placa RSE (pentru barierele G2080E și G2080IE).

Turnichet Guardian

Turnichetul Guardian este un sistem vertical pentru controlul accesului, în situații caracterizate prin flux ridicat de pietoni.

Turnichetul Guardian este soluția perfectă pentru locurile în care trebuie asigurat accesul în siguranță prin intrări de mari dimensiuni. Este recomandat chiar și pentru clădiri nesupravegheate, caracterizate printr-un flux ridicat de persoane.

Acest model de turnichet este proiectat astfel încât să permită montarea și în exterior. Astfel, poate fi folosit în aeroporturi, zone portuare, firme mari, stații de metrou, gări și stadioane.

Datorită structurii sale robuste și designului plăcut împiedică posibile acte criminale. Totodată oferă utilizatorului protecție deplină.

Durata de viață și fiabilitatea turnichetului Guardian sunt garantate și în cazul montării în exterior. Acest lucru se datorează structurii din oțel zincat și vopselei epoxidice speciale. Mțumită acestei vopsele, rezistă și în zonele supuse acțiunii agenților corozivi.

Came este lider mondial în piața automatizărilor de porți și uși. Vă invităm să descoperiti portofoliul complet Came, accesând site-ul Came România.

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro