amef    

Comunicate de presa si evenimente pe tema amef

 • amef. casa de marcat electronica

  amef

  Bucuresti - 21 May 2019

  Comunicat de Afmag Service SRL

  Aproape toti operatorii economici care vand bunuri ori presteaza servicii direct catre populatie au obligatia de a detine o casa de marcat si de a emite bonuri fiscale. Legislatia mai prevede si anumite exceptii in acest caz, insa agentul economic tr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: case de marcat , casa de marcat electronica , amef , aparate de marcat electronice

  Vezi toate comunicatele de presa despre amef

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul amef.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la amef. Informatiile despre amef cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul amef, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la amef, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.