CREARE SITE GRATIS , Editia a II – a

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Ne propunem sa ne diferentiem de alte firme de web design prin proiecte personalizate, prin comunicare directa si permanenta cu cei care au incredere in noi, in produsele pe care dorim sa le construim. Folosim cele mai bune informatii, cu acces la o baza de fotografii profesioniste care sa caracterizeze mai bine produsele sau afacerea prezentata in paginile web.

creare site gratis

Daca ai ajuns pe aceasta pagina , inseamna ca ai nevoie de un site web . De un SITE GRATIS .Ei bine, AmiGio iti face site gratuit . Si cand spunem gratuit , nu ne referim la un site ieftin , ci la creare site web asemnator cu cele aflate in portofoliul nostru .

Ce gen de site vei avea ?

Vei detine PROPRIUL TAU SITE cu urmatoarele caracteristici :

posibilitatea de  administrare proprie  (editare text si imagini cu usurinta);vei avea 10 adrese de mail cu numele siteului ( de ex . office@numesite.com ) ;posibilitatea de adaugare pagini web noi nelimitate (cu usurinta veti putea crea si alte pagini web fata de cele initiale);conexiune cu siteuri de socializare: facebook, twitter etc.creare logo si formular de contact GRATISPROMOVARE GRATIS pe Google : iti oferim aproximativ 400 de vizitatori ( clienti ) targetati ; mai exact persoanele care navigheaza pe net si cauta dupa produsele sau serviciile oferite de tine, vor da de siteul tau .

Provoaca-ne ! Pune-ne la munca ! AmiGio doreste sa dea ocazia si persoanelor care nu au avut ocazia, timpul , bugetul necasar sa isi faca un site web .

Aflata la editia a 2-a , campania se adreseasa atat persoanelor fizice ( studenti, manageri, necalificati etc. ) cat si persoanelor juridice ( societati comerciale , organizatii , intreprinderi individuale, PFA-uri etc. )

Campania se desfasoara in perioada 04 – 28 februarie 2013 si are si niste reguli . Simple si usoare .

1) trimite-ne pe adresa de mail site.gratis@amigio.ro dovada ca ai facut cunoscuta aceasta campanie. Mai exact , intri pe un site oarecare  ( de ex:  site de anunturi ,  blog , forum , portal etc. ) , faci cunoscuta aceasta campanie cu numele siteului nostru ( www.amigio.ro ), obligatoriu , iar apoi ne trimiti pe mail dovada publicarii. Textul trebuie sa fie in acest fel : “Azi am gasit o oferta de creare de site care suna bine : Creare site gratis prin AmiGio, Firma web design Bucuresti. Gasiti detalii pe :www.amigio.ro ” ;

2) transmite-ne pe adresa de mail site.gratis@amigio.ro urmatoarele aspecte care sa ne ajute sa ne facem o idee asupra siteului gratis dorit de tine :

a) spune-ne cate ceva despre siteul dorit : pe ce nisa de piata vei activa cu siteul ( moda , contabilitate , comunicatie etc. ) , cui te adresezi, care este scopul siteului; tot ceea ce crezi ca trebuie sa stim pentru a ne ajuta sa ne formam o idee asupra scopului de a detine un site web.

b) spune-ne cateva cuvinte despre tine

Prin aceasta campanie se va realiza un sigur site gratis. Daca vom avea o singura cerere, atunci esti norocos, vei fi desemnat castigator. Daca vom avea mai multe cereri de web design gratis, vom realiza o tragere la sorti pe baza cererilor primite, prin care vom desemna aleatoriu un castigator. Castigatorul acestei campanii se va desemna online prin tragere la sorti , pe date de 1 martie 2013 . Linkul unde se poate vizualiza tragerea la sorti va fi anuntat din timp prin email .

NU vom realizata site , pentru proiectele care vor avea ca si continut :  informatii ilegale, pronografice ,  continut rasist sau instigator de orice natura .

Daca iti place aceasta campanie de realizare site gratis , vom fi bucurosi sa ne da-i un Like pe Facebook. Ai linkul mai jos :

Taguri: web design
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amigio/creare-site-gratis-editia-a-ii-a