Amplusnet reinventeaza Cyclope - Monitorizare Angajati, odata cu lansarea versiunii 6.0

Targu Mures - 6 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, IT&C

Amplusnet lanseaza cu ocazia versiunii 6.0 a softului de monitorizare angajati, o solutie reinventata, dupa 2 ani de studiu atat al nevoilor companiilor romanesti, cat si al performantelor versiunilor anterioare.

„De la instalare, pana la modul in care afisam rapoartele, totul s-a reinventat. E mult mai simplu acum – asta ne spun toti clientii cu care am pre-testat softul” declara Dan Gurghian, Business Development Managerul Amplusnet.

„Cyclope 6.0 aduce o interfata noua, o capacitate de operare mult imbunatatita, simplificarea procesului de instalare, posibilitatea trimiterii rapoartelor direct in email-ul managerilor si o capacitate sporita de personalizare la specificul companiilor client” a declarat Ionel Orza, Directorul de vanzari al Amplusnet pentru Romania.

In cativa pasi, fara a fi necesare alte programe sau librarii aditionale, softul se poate instala pe orice statie, in orice retea – chiar si de 1000 de calculatoare.

Managerii au acum la un click distanta orice raport privind activitatea angajatilor, iar rapoartele cronologice si de productivitate permit o analiza in detaliu a tuturor proceselor si activitatilor din cadrul companiei (internet, documente, aplicatii).

Peste 95% din companiile care testeaza Cyclope au aha-uri foarte importante despre felul in care lucreaza angajatii lor inca din primele 15 zile in care aplicatia le este oferita gratuit pentru evaluare. Angajatorii sunt adesea socati la descoperirea unui grad de activitate al angajatilor mult sub imaginea lor de pana atunci, ca mai apoi sa observe o imbunatatire de minim 45 de minute lucrate in plus pe zi/angajat dupa informarea acestora ca sunt monitorizati.

Despre Cyclope Monitorizare Angajati

Cyclope Monitorizare Angajati este singurul soft complet de monitorizare a activitatii pe calculator  produs in Romania. Ofera informatii exacte (nu doar despre traficul pe Internet, ci si despre  aplicatiile folosite) despre activitatea si productivitatea muncii atat la nivel individual, cat si la nivel de departamente sau chiar de companie, pe diferite perioade de timp.

In Romania, piata soft-urilor de monitorizare a angajatilor a fost de aproximativ 1 milion de euro in 2010.

Despre Amplusnet

Amplusnet este o companie dedicata dezvoltarii de solutii software pentru afaceri, orientate in special pe stimularea productivitatii in munca si securitatii pe internet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amplusnet/amplusnet-reinventeaza-cyclope-monitorizare-angajati-odata-cu-lansarea-versiunii-6-0