Portalul ValeaCascadelor.RO face pasul urmator

BUCURESTI - 15 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

1 ianuarie 2009 a insemnat un nou pas inainte pentru portalul ValeaCascadelor.RO: o noua versiune, cu sectiuni si functionalitati noi. Plecand de la experienta capatata in anul precedent, ValeaCascadelor.RO ofera companiilor din zona instrumente noi de promovare a ofertelor si promotiilor, iar clientilor acestora le pune la dispozitie informatii complete despre zona, produse si promotii. De asemenea, va fi acoperita si nevoia de servicii prin crearea unei liste de meseriasi care va pot fi de folos. Pe langa acestea, o sectiune inedita, „Asa mi-am amenajat eu casa“, in care ne puteti trimite fotografii cu casele, birourile sau proiectele dvs.

Catalog de produse

Cea mai importanta imbunatatire pe care v-o propunem este catalogul de produse Valea Cascadelor. Companiile inscrise si-au extins prezenta pe portal prin prezentarea de produse. Sunt acoperite toate domeniile importante, ofertele fiind detaliate cu fotografii, descrieri amanuntite si date de contact. Aveti astfel posibilitatea de a va informa rapid asupra ofertelor zonei si puteti alege una dintre promotiile curente.

Veti fi cu siguranta placut surprinsi de varietatea si calitatea ofertelor, veti putea gasi atat produse cu preturi mici si medii, dar si produse de lux, pentru cei foarte pretentiosi. In concordanta cu profilul zonei comerciale Valea Cascadelor, in top se afla ofertele de gresie si faianta, parchet si pardoseli, amenajari baie, usi de interior si exterior. Pe langa acestea, va puteti face o idee asupra produselor pentru instalatii, decoratiuni interioare, gips-carton si accesorii, centrale termice si aparate de incalzire, mobila si geamuri termopan.

Sfaturi utile, noutati

Alegerea materialelor potrivite, idei de design, solutii pentru amenajari dar nu numai, toate isi vor gasi raspunsuri in sectiunea de sfaturi utile. Fara a avea pretentia unor articole de specialitate, incercam sa oferim raspunsuri simple la intrebarile pe care ni le punem cu totii cand ne apucam de construit sau renovat. Scrise pe intelesul tuturor, materialele prezentate isi propun sa impartaseasca din experienta unor profesionisti din domeniu, sa va ofere solutii si sa va dea idei.

Sectiunea noutati, aflata la inceput de drum, va aduce pe prima pagina informatii de ultima ora, tehnologii si solutii noi, evenimente din viata companiilor de profil.

Meseriasi: cauta omul potrivit

O alta sectiune noua, „Meseriasi“, isi propune sa intermedieze oferta de servicii cu cererea pentru acestea.
Construiesti sau amenajezi? Cu siguranta ai nevoie de un meserias pentru lucrarile din casa ta. Te invitam sa cauti in lista noastra omul potrivit; de acum, meseriasii din Bucuresti se aduna pe Valea Cascadelor.

Daca esti meserias si chiar stii meserie, inscrie-te gratuit in lista noastra. Clientii au nevoie de serviciile tale, asa ca profita de aceasta facilitate si fa-te cunoscut.

Casa mea: poze cu proiectele tale

Ai cumparat materialele necesare, ai gasit meseriasul potrivit, te-ai informat si ai „furat“ si ceva idei. Lucrarea poate sa inceapa. Cu siguranta, cand va fi gata, te vei mandri cu casa ta. Vrem sa o vedem si noi!

Arata-ne si noua ce idei ai avut, ce culori ai ales, ce decoratiuni ai folosit. Trimite-ne poze cu casa ta, noi le vom publica iar cele mai reusite dintre ele vor fi trimise pe prima pagina.

Informatii complete

Asa cum probabil ati remarcat, prin noul ValeaCascadelor.RO ne propunem sa acoperim toate necesitatile celor care isi construiesc, renoveaza sau amenajeaza locuinta: oferta de produse, sfaturi utile pentru folosirea acestora, oferta de servicii din domeniu si poze cu proiectele finalizate.

Despre ANADEEA GRUP

Amplasata in zona de nord-vest a Bucurestiului, Valea Cascadelor si-a depasit demult statutul de strada. Concentratia mare de oferte din domeniile constructiilor, finisajelor si amenajarilor a reusit sa transforme proportiile strazii, revarsandu-se peste limitele acesteia. Astfel, de peste 15 ani, Valea Cascadelor s-a dezvoltat continuu ca zona comerciala, fiind perceputa in prezent ca cea mai importanta zona comerciala a Capitalei orientata strict pe produsele amintite.
Ciprian Paunica
office@valeacascadelor.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anadeea-grup/portalul-valeacascadelor-ro-face-pasul-urmator