Consultanta OMFP 946/2005 - OMFP 1649/2011 - proceduri control managerial - Anderssen Consulting

BUCURESTI - 12 octombrie 2011

Comunicat tip General in Administratie Publica

Companie de consultanta de afaceri si management, lider regional (retea 5 birouri - Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta) si un portofoliu in domeniul medical si al institutiilor publice, cu peste 100 organizatii de stat si private asistate, va oferim cele mai bune servicii de consultanta in domeniul elaborare proceduri control managerial intern, sistem control managerial intern, OMFP 946/2005, Ordin 946/2005, OMFP 1649/2011, consultanta ISO, certificare ISO, certificare sistem integrat de management, acreditare CONAS, acreditare spitale, consultanta management medical

Reusim impreuna!

Consultanta elaborare Proceduri Control Intern in conformitate cu Ordinul Ministrului Finante Publice OMFP nr. 946/2005 privind Codul Controlului Intern

Etapele procesului de gestionare a riscurilor

-Identificarea riscurilor din cadrul entitatilor;

-Evaluarea riscurilor si stabilirea scoring-ului;

-Controlul riscurilor pentru limitarea amenintarilor acestora;

-Analiza si raportarea riscurilor la nivelul factorilor de management.

Necesitatea implementarii Sistemului de Control Managerial din cadrul entitatilor publice, în conformitate cu OMFP nr. 946/2005 privind Codul controlului intern:

-Responsabilitatea reorganizarii sistemului de management financiar si control intern;

-Constituirea grupului de lucru si elaborarea programului de implementare a SCM;

-Rezultatele implementarii SCM, Registrele riscurilor si procedurile operationale de lucru.

Metodologia implementarii SCM se concretizeaza în urmatoarele etape:

etapa premergatoare Constituirea si organizarea grupului de lucru;

etapa I – Stabilirea obiectivelor generale si specifice;

etapa II – Stabilirea activitatilor si actiunilor pentru realizarea obiectivelor;

etapa III – Descrierea modului de organizare si functionare a sistemelor de control managerial;

etapa IV – Identificarea riscurilor si disfunctionalitatilor care pot afecta realizarea obiectivelor;

etapa V – Stabilirea modalitatilor de dezvoltare a sistemului de control managerial prin raportarea la

codul controlului intern;

etapa VI – Inventarierea documentelor, a fluxurilor de informarii, a proceselor si a modului de

comunicare între structurile entitatii si cu alte entitati;

etapa VII – Stabilirea unui sistem e monitorizare a desfasurarii actiunilor si activitatilor;

etapa VIII – Autoevaluarea realizarii obiectivelor generale si a celor specifice si îmbunatatirea

sistemului de control managerial;

etapa IX – Elaborarea manualelor de proceduri pentru activitatile entitatii în directa corelatie cu fluxul

de informarii prezentate;

etapa X – Elaborarea programului de pregatire profesionala în domeniul controlului managerial.

Consultanta Anderssen Consulting vine in sprijinul entitatile publice din Romania care au obligatia de a implementa Sistemului de control managerial, in conformitate cu:

- OMFP nr. 946/2005 pentru aprobarea Codului controlului intern, cuprinzând standardele de management si control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial, M. Of. nr. 675/2005,

- OMFPnr. 1389/2006 de modificare !i completare a OMFPnr. 946/2005, pentru aprobarea Codului controlului intern, cuprinzând standardele de management/control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial, M. Of. nr. 771/2006.

Despre ANDERSSEN CONSULTING

Companie de consultanta in management, lider regional in domeniul consultanta de management (5 birouri – Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta0,” peste 700 clienti “multumiti” , va oferim solutii cu impact real in consultanta ISO, certificare ISO, consultanta de management, consultanta acreditare spitale, consultanta CONAS, consultanta institutii publice, consultanta OMFP 946/2005 (proceduri control managerial intern), cursuri management , consultanta fonduri europene, securitatea informatiei, managementul riscurilor, management mediului, management sanatate si securitate ocupationale, managementul sigurantei alimentului, responsabilitate sociala, excelenta in afaceri, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese de productie, imbunatatire procese operationale si de management

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anderssen-consulting/consultanta-omfp-9462005-omfp-16492011-proceduri-control-managerial-anderssen-consulting