Consultanta spitale - CONAS - consultanta ISO - certificare ISO - proceduri control managerial

Iasi - 17 mai 2011

Comunicat tip General in Sanatate

Companie de consultanta de afaceri si management, liderul regional Moldova (retea 5 birouri - Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta), portofoliu de peste 700 clienti multumiti, din care in domeniul medical cu peste 25 spitale certificate ISO (managementul calitatii serviciilor medicale) si alte peste 100 de clinici private, laboratoare imagistica medicala , laboratoare analize medicale, cabinete medicale de specialitate, servicii consultanta iso, certificare iso, acreditare CONAS, acreditare RENAR, elaborare proceduri control managerial intern, Ordin 946/2005, consultanta management, consultanta iso 9001, consultanta iso 14001, consultanta ohsas, consultanta sa 8000, consultanta iso 27001, consultanta haccp, certificare iso 9001, certificare ohsas, certificare iso 14001, certificare haccp, certificare sa 8000, certificare iso 27001, certificat iso, certificat iso 9001, manual calitate,documentatie iso, acreditare laboratoare, cursuri iso, cursuri auditor

"Solutii de consultanta pentru cresterea calitatii serviciilor medicale si a competitivitatii companiilor proactive din Romania"

ANDERSSEN CONSULTING

Companie de consultanta de afaceri si management, liderul regional Moldova (retea 5 birouri - Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta) si un portofoliu in domeniul medical cu peste 25 spitale certificate ISO 9001 (managementul calitatii serviciilor medicale) si peste 100 de clinici private, laboratoare de imagistica medicala , laboratoare de analize medicale si cabinete medicale specializate, va oferim cele mai bune servicii de consultanta in domeniul consultanta iso, certificare iso, acreditare spitale, acreditare CONAS, acreditare laboratoare, acreditare RENAR, elaborare proceduri control managerial intern (Ordin 946/2005), consultanta management, certificare iso 9001, certificare iso 14001, certificare ohsas, certificare sa 8000, certificare iso 27001, certificare HACCP, consultanta HACCP, consultanta ISO 9001, consultanta ISO 14001, consultanta OHSAS Vino si tu si alatura-te clubului "Anderssen Consulting"!

Despre ANDERSSEN CONSULTING

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anderssen-consulting/consultanta-spitale-conas-consultanta-iso-certificare-iso-proceduri-control-managerial