Targul Ofertelor Extrascolare

BUCURESTI - 12 aprilie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE – Gaseste ce ti se potriveste!

Bucuresti, 16-18 aprilie 2010

Revista Trusa pentru Parinti in parteneriat cu Centrul Cultural Nicolae Balcescu organizeaza in perioada 16-18 aprilie 2010, la Palatul National al Copiilor, un eveniment de promovare a activitatilor culturale, sportive si recreative pentru copii si tineri.

Pe parcursul a trei zile, acestia vor avea ocazia sa isi aleaga o astfel de activitate prin intalnirea directa cu reprezentantii, profesorii si antrenorii diverselor cluburi sau companii de profil.

Targul Ofertelor Extrascolare

Targul va fi insotit de multe evenimente conexe:

•Timp de 3 zile pe scena vor urca cei mai talentati copii de la Velocity si Blockbusters, Rapsody, Domino, Rogvaiv si multi altii. Clownul Marcellino se va ocupa de moderarea intregului show si promite senzatii tari pentru micuti!

•Punem pariu ca pana si cel mai mofturos copil se va putea distra intr-un cadru special amenajat cu panou de escalada, asistat de echipa Adventure Camps, cu “Roata Olarului”, cu lectii de origami, cu demonstratii de limba engleza si chiar japoneza.

•Orice moment magic din viata noastra trebuie imortalizat. Pentru ca noi consideram ca fiecare clipa alaturi de copiii nostri este unica, va punem la dispozitie 2 fotografi profesionisti pentru a va surprinde alaturi de copil. Dupa targ, puteti accesa site-ul www.fotografiipentrutine.ro pentru a le descarca gratuit.

•Vino sa descoperi CODUL UNIC si MINUNAT prin care poti comunica cu copilul tau! Vei afla cum sa-i intelegi la timp nevoile, cum sa-l ajuti sa-si dezvolte corect abilitatile, sa-i acorzi permisiuni si sa-i stabilesti limitele firesti. Informatiile le vei afla in cadrul unui workshop sustinut de dr. Daniela Simache, psihoterapeut si Sorina Vrana, consilier scolar si psihoterapeut.

•ACTOR ROMANIA te asteapta cu un atelier de educatie interculturala. Activitatile programului “AICI-ACOLO” propun “testarea” de catre copii a diferitelor culturi prin joaca. Jocuri ce vor pune accentul pe cunoastere prin simturi: vizual-culoare (simbol, steag, etc.), auditiv-sunet (limbaj simplu si cantece), olfactiv-miros, gustativ si tactil.

Copiii vor realiza o calatorie imaginara prin Europa, avand drept ghizi voluntarii A.C.T.O.R. din Franta, Germania, Spania, Austria, Ucraina, Estonia si Scotia. Acestia vor interactiona, pe rand, cu fiecare tanar, obtinand pe pasaport “viza” tarii din care acesta provine.

•Membrii Scolii SPER vor sustine o serie de workshopuri dedicate atat copiilor, cat si adultilor. Se vor dezbate subiecte precum: problematica dezvoltarii personale a copiilor printr-o serie de jocuri si activitati ludice; strategii de a ne cunoaste copiii prin joc, de a-i ajuta sa invete si sa se dezvolte asemenea noua sau diferit de noi; o mai buna adaptare a copilului la regulile si cerintele sistemului scolar; in ce conditii este potrivita interactiunea copil-calculator sau diferenta dintre joaca in realitatea virtuala si joaca in natura si cu ceilalti.

•Reprezentantii Asociatiei M.A.M.E. vor confectiona la fata locului, alaturi de copii, margele si cercei.

•Scoala de teatru Q-Feel va sustine un workshop, „fara perdea”, in care va va arata ce inseamna exact un curs de actorie. Scena va gazdui cateva momente comice de interactiune cu voi si copiii vostri.

Despre ANSARA EVENT

Revista Trusa pentru Părinţi este singurul bagaj de care are nevoie orice părinte!
RSPV:
Elena Tache
PR Assistant Revista Trusa pentru Parinti
Tel.: 0771.115.197
Mail: elena@trusapentruparinti.ro
www.trusapentruparinti.ro

elena@trusapentruparinti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ansara-event/targul-ofertelor-extrascolare1