Star al golfului, britanicul Justin Rose - noul ambasador al brandului Maurice Lacroix

BUCURESTI - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Justin Rose și Maurice Lacroix - prestigioasa manufactură orologeră elvețiană - au semnat luna trecută , după un strâns parteneriat, un contract de colaborare pe trei ani, cu posibilitatea extinderii pe încă doi. Scopul este de a transforma cât mai benefic aprecierea reciprocă în mai multe proiecte creative la nivel internațional.

“Nu ne-am putea dori un ambasador mai bun pentru manufactura noastră. Produsele noastre se adresează oamenilor care au încrederea de a fi ei înșiși. Personalități autentice ce ies în evidență și aspiră la mai mult decât un statut social. Justin Rose se încadrează perfect în acest profil”, spune Martin Bachmann, CEO Maurice Lacroix. Prin felul său de a fi, charismatic, plăcut, într-o manieră perfect armonizată, jucătorul britanic de golf reprezintă într-un mod unic spiritul Maurice Lacroix. “Autenticitatea nu este un slogan de marketing pentru noi, este o stare de spirit. Dorința noastră fundamentală este de a crea produse autentice, veritabile, a căror valoare reală este mult mai mare decît ceea ce poate fi perceput cu ochiul liber” explică Bachmann.

Lucrurile ce-l înconjoară pe Justin Rose, născut pe 30 iulie 1980, trebuie sa îi reflecte atitudinea și să aducă un însemnat aport vieții sale. “Sunt interesat de cea mai înaltă calitate, deoarece îmi doresc ca o parte din lucrurile care mă înconjoară să le am pentru mult timp de acum încolo și trebuie să pot avea încredere în acestea. Pentru mine designul este la fel de important ca și funcția. Ostentația și “bling-bling”-ul la încheietura mâinii nu își găsesc locul în lumea mea “

Justin Rose a apărut pe scena golfului când avea numai 17 ani, la Open-ul britanic de la Royal Birkdale (teren ce a găzduit mai multe competiții British Open) din 1998, unde a marcat după o lovitură înaltă, de la 40 de metri distanță, revedincând locul al 4-lea al competiției. Următoarea zi și-a început cariera în lumea golfului. Justin Rose este considerat unul dintre cei mai consistenți jucători de golf. Este unul dintre cei mai buni din Europa. În 2007 a câștigat “European Tour Order of Merit”, a atins un înalt nivel al carierei, locul 6 în clasamentul modial, și a câștigat competiția “Volvo Masters” în Valderama. În 2008 s-a alăturat pentru prima dată echipei European Ryder Cup, l-a învins pe Phil Mickelson la simplu și a fost cel mai performant debutant al competiției.

Maurice Lacroix
De la lansarea primului model de ceas în 1975 Maurice Lacroix s-a străduit să devină o apreciată manufactură. Grație excepționalelor mecanisme de manufactură și producției de componente complexe pentru calibre mecanice, exclusiv în atelierele proprii, Maurice Lacroix ocupă un bine-meritat loc între vârfurile industriei orologere din Elveția.
Datorită cercetării și dezvoltării continue, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, Maurice Lacroix a înregistrat mai multe brevete și mărci înregistrate. Mémoire 1, primul ceas mecanic cu memorie, ce a fost lansat la Baselworld 2008, a beneficiat de consimțire și recunoaștere la nivel modial.
Cu toate că aceste reușite în domeniul tehnic și design au suscitat interesul marilor concernuri din industrie, Maurice Lacroix își păstrează independența și este unul dintre puținele branduri elvețiene care se mândresc cu ateliere proprii de manufactură a mecanismelor și chiar o fabrica proprie de manufacturare a carcaselor. Un număr de aproximativ 260 de pasionați formeaza întreaga echipă a Maurice Lacroix. Designeri excelenți, ingineri și constructori experimentați, ceasornicari de top formeză mândra echipă „L’atelier de Maurice Lacroix”. Această celulă extrem de creativă este locul de naștere al ideilor revoluționare în materie de mecanisme și complicații, locul unde se setează noi repere în istoria brandului și a industriei orologere elvețiene.

Despre Antic Horologivm srl

Colecţiile celebrei manufacturi elveţiene, acum, în România, în magazinul HOROLOGIVM, Boteanu 5, Bucureşti, tel. 0314 251 965, office@horologivm.ro și în magazinele partenerilor noștri : GMT EVERYTIME ● Galeriile Mario Plaza, Calea Dorobanților 172, București, tel. 0212 316 223; BIJUTERIA GIA ● Iulius Mall, Timișoara, tel. 0256 210 003.

Melania Alexe
Country Manager
ANTIC HOROLOGIVM

office@horologivm.ro