In aceasta toamna, Tu esti Moda!

BUCURESTI - 4 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Colecţia Toamnă-Iarnă 2015 AntonelleParis vorbeşte despre femeia care vrea sa arate si sa se simta bine in hainele pe care le poarta. Astfel, sub deviza " In aceasta toamna, tu esti Moda", AntonelleParis propune un design care durează în timp şi este mereu în tendinţe. Accesoriile completeaza fiecare look, pentru a accentua atitudinea femeii mereu chic.

Vitrina f/w 2015 magazin AntonelleParis din Afi Palace Cotroceni

Vitrina f/w 2015 magazin AntonelleParis din Afi Palace Cotroceni

 Antonelle Paris, un nume recunoscut pe piata din Franta pentru croiul remarcabil al produselor dedicate femeilor, invita iubitoare de fashion in magazinul din Bucuresti situat la partenrul centrului comercial Afi Palace Cotroceni unde asigura sesiuni gratuite de consiliere vestimentara. 

Perach Cohen

Prin noua colectie toamna-iarna 2015, Antonelle Paris isi redescopera identitatea: moda este creata de femeia care poarta cu stil si eleganta hainele care i se potrivesc.

 

Femeia AntonelleParis este cosmopolita si mereu activa. Ea poarta haine care ies din tiparul timpului si care ii accentueaza stilul chic. Concepte stilistice liniare si moderne creeaza piese esentiale care dau viata unui look mereu fresh si  inteligent.

 

Gama cromatica a colectiei include culori calde si neutre cum sunt camelul, albastru electric, verde smarald, galben pai si rosu mac. Albul lapte si negrul completeaza paleta cromatica iar mixate impreuna creaza un efect de eleganta atemporala.

Albastrul in toate nuantele este protagonist. Tusele de verde smarald si galben pai lumineaza sezonul de toamna, urmate de nuante de portocaliu si roz prafuit. Tendintele toamnei aduc in prim-plan culorile pamantului: mustar, oranj si rosu-burgund, echilibrate de tonuri naturale si de albul nelipsit.

Tesaturile, ca in fiecare colectie, sunt caracterizate printr-o calitate speciala si o selectie de exceptie.

 

Ca o surpriza pentru iubitoarele de fashion, din acesta toamna,doamnele care vor trece pragul magazinului din Afi Palace Cotroceni se vor putea bucura de o gama de bijuterii suflate cu aur alb si galben de 14k si pietre semi-pretioase care accesorizeaza perfect out-fit-urile propuse de brandul frantuzesc pentru aceasta toamna.

Marca Antonelle a fost fondata pe baza unui concept inovativ, oferind calitate premium la preturi accesibile. Viziteaza noul fashion store din Afi Palace Cotroceni pentru a te convinge!

In crearea colectiilor brandului frantuzesc, designerii tin in primul rand cont de culorile in tendinte, aceasta fiind un factor decisiv, la fel de important ca si croiul.

Materialele sunt selectionate in functie de calitate, fiind apoi supuse unor controale stricte in laboratorul propriu.

 

Cele 4 linii care pot fi gasite in  fashion store AntonelleParis din Afi Palace Cotroceni cuprind imbracaminte pentru orice ocazie: de zi, de seara si casual, precum si o linie de accesorii. Creatiile brandului sunt destinate femeilor active, care iubesc cele mai noi tendinte din lumea modei.