ANTREC Romania a premiat pensiunile

BUCURESTI - 17 octombrie 2005

Comunicat tip General in Turism

Vineri, 14 octombrie 2005, orele 17.00, la Muzeul Ţăranului Român din Bucuresti, ANTREC ROMANIA a deschis expoziţia EXPO MARGARETA 2005. Expozitia cuprinde fotografii ale pensiunilor castigatoare in cadrul concursului “Margareta de Aur” – editia a II-a si şi fotografii sugestive din turismul rural românesc.
Concursul “Margareta de Aur” a fost lansat in Duminica Floriilor si s-a desfasurat in filialele ANTREC din tara pe 4 categorii:
-Traditie locala
-Gastronomie
-Agrement
-Cea mai frumoasa gradina

ANTREC Romania a premiat pensiunile

La vernisaj a fost prezent dnul Klaus Ehrlich – presedinte EUROGITES ( FEDERATIA EUROPEANA DE TURISM RURAL) care a apreciat initiativa ANTREC Romania de a organiza acest eveniment in “Saptamana Europeana a Turismului Rural”.
Pentru prima data Federatia Europeana a Turismului Rural – EuroGites – a prezentat marea varietate a acestui sector prin intermediul manifestarii “Saptamana Europeana a Turismului Rural”. (www.eurogites.org/actionweek).
Dna Maria Stoian – presedinte ANTREC si dnul Klaus Ehrlich au inmanat premiile pensiunilor castigatoare.

Marele Premiu- sectiunea "Traditie Locala" - Pensiunea "Casa Stan"- Brasov
Marele Premiu -sectiunea "Agrement" - Pensiunea "La Mesteceni" -Alba
Marele Premiu - sectiunea "Gastronomie" - Pensiunea "Mama Cozonacilor"- Brasov
Marele premiu - sectiunea "Cea mai frumoasa gradina"- Pensiunea "Colt de Rai"- Neamt


Despre ANTREC


Premiati au fost si doua personalitati importante pentru turismul romanesc: Dl. William SEAS- director CHF International Romania , care a primit din partea ANTREC ROMANIA o diploma de onoare in semn de multumire pentru sprijinul acordat turismului rural romanesc si Dl. Cristian Balcescu - Director General CMB Travel - care promoveaza cu succes oferta pensiunilor agroturistice pe piata externa.

Daniela Ditoiu
222.80.01
daniela.ditoiu@antrec.ro