Notificari Push sau Notificari prin SMS? Care sunt mai eficiente?

BUCURESTI - 16 februarie 2021

Comunicat tip General in Tehnologie

Notificari Push sau Notificari prin SMS? Care sunt mai eficiente? Spune-mi ce obiectiv ai, ca sa iti spun ce notificari ti se potrivesc!

notificari push vs sms

notificari push vs sms

Probabil ca ai observat ca pe unele site-uri iti apare un pop-up cu un mesaj de tipul: „Vrei sa fii la curent cu ultimele stiri/promotii?”. Daca bifezi „Da”, din cand in cand, iti va aparea in browser o notificare de la acel site. Acestea sunt notificarile push web.

Notificarile push web sunt livrate chiar si atunci cand utilizatorul nu se afla pe site-ul care trimite notificarile. De obicei, notificarile push web apar in coltul din dreapta jos sau sus al unui ecran de desktop sau pe centrul ecranului telefonului mobil.

Ai instalat o aplicatie pe telefonul mobil si periodic primesti mesaje prin care esti informat ca au avut loc update-uri sau ca au fost lansate noi oferte? Acestea sunt notificarile push app.

Notificarile SMS sunt mesaje SMS trimise automat, direct in “buzunarul” destinatarilor, atunci cand are loc un eveniment important. 

Atat notificarile PUSH, cat si notificarile prin SMS sunt instrumente de marketing eficiente in cresterea traficului pe site si in cresterea vanzarilor.

Fata de notificarile push web, notificarile prin SMS vin cu un plus de avantaje:

=> comunicare mult mai targetata si mai personala;

=>mesajele SMS ajung la destinatari, oriunde ar fi ei, atat timp cat au telefonul mobil la indemana;

=>destinatarii nu trebuie sa fie online pentru a primi notificarea prin SMS;

=>livrare rapida si primire garantata;

=>toate mesajele SMS sunt citite; foarte rar se intampla ca cineva sa ignore un SMS;

=>mesajele SMS sunt citite rapid, de regula in mai putin de 3 minute;

=>destinatarii pot reveni la mesajele SMS in orice moment. 

Spune-mi ce obiectiv ai, ca sa iti spun ce notificari ti se potrivesc!

 Detii un site de stiri si iti doresti mai mult trafic pe site? E clar ca notificarile push web sunt solutia!

 Esti prestator de servicii si vrei sa iti anunti clientii ca au avut loc unele modificari foarte importante? Ca sa te asiguri ca primesc informatia sau ca o primesc la timp, trimite notificari prin SMS!  

 Detii un magazin online si vrei sa cresti rata de conversie? Notificarile push web sunt instrumente de marketing ce nu pot fi ignorate, dar nimic nimic nu se compara cu eficienta notificarilor prin SMS!

 Utilizand linkuri branduite sau linkuri scurte in campaniile de promovare prin SMS poti creste vizibilitatea marcii si CTR-ul cu pana la 39%. Stiai ca pana la 80% dintre consumatori prefera sa fie tinuti la curent privind statusul comenzii lor online prin SMS?

 Detii un magazin fizic si vrei sa cresti vanzarile informandu-ti clientii despre promotiile in curs? SMS-ul este solutia!  Stiai ca 9 din 10 consumatori prefera sa comunice cu companiile prin mesaje SMS, fie acestea alerte, notificari, promotii etc.?

Creste vanzarile cu ajutorul Notificarilor prin SMS!

Conform Mobilemonkey:

48% dintre consumatorii de internet au declarat ca ar prefera sa primeasca mesaje de loialitate prin SMS.

50% dintre consumatorii din SUA efectueaza achizitii directe dupa ce li s-a trimis un SMS branduit cu un cupon de reducere sau un cod QR.

Consumatorii care primesc mesaje de marketing prin SMS sunt cu 40% mai inclinati sa efectueze o achizitie.

Cupoanele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decat cupoanele tiparite.

Utilizarea de linkuri scurte, branduite, in campaniile de mobile marketing ajuta la imbunatatirea conversiilor cu pana la 34%.

75% dintre mileniali prefera sa primeasca notificari SMS privind livrarile si promotiile.

Daca nu ai o baza de date cu numere de telefon, afla ca, in parteneriat cu Vodafone si Orange Romania, SendSMS .ro poate realiza si transmite campanii de mobile marketing catre baza de date de clienti a operatorilor GSM, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de tine. Segmentarea poate fi realizata pe baza de gen, localitate, venit lunar, tip de telefon.

Atat notificarile push web/app, cat si mesajele SMS sunt canale eficiente de comunicare directa cu utilizatorii. Nu sunt incompatibile si pot fi utilizate simultan pentru a imbogati experienta utilizatorului.

 Daca vrei sa afli mai multe informatii despre implementarea unui sistem automatizat de notificari prin SMS, nu ezita sa contactezi agentia SendSMS.ro

Trimite SMS la 0727 363 767 si noi te vom contacta.